Στη πράσινη virtual reality, χέρι του Κουρμπέλη δεν υπήρξε ποτέ

Στη πράσινη virtual reality, χέρι του Κουρμπέλη δεν υπήρξε ποτέ

Ο Γκρανκάσας ξεφτιλίζει το πέτσινο πέναλτι της νίκης του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα, που κράτησε τη διαφορά από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος που ο Παναθηναϊκός βγήκε στην… επιθετική άμυνα, για να βγάλει αντιστάσεις στις ενοχές για την μόνιμη ιστορία με τον καταλογισμό υπέρ του «σεμιναριακών» πέναλτι σε καθοριστικές στιγμές, με τα οποία κερδίζει παιχνίδια. Και είναι πράσινη εφεύρεση αυτός ο κωμικοτραγικός διαχωρισμός ανάμεσα σε διαιτητές εντός αγωνιστικού χώρου και το VAR. Μιλάμε για φαρσοκωμωδία.

Το μόνο που σώζει τον Παναθηναϊκό από το γενικότερο κράξιμο, είναι πως βγήκε μπροστά η προπαγάνδα του Ολυμπιακού για να προτάξει τόσο την αστεία αυτή μορφή πέναλτι που πλέον έγινε θεσμός λόγω Παναθηναϊκού, όσο και το καταφανέστατο χέρι του Κουρμπέλη, πριν από την επαφή με τον Μορέιρα.

Περιμέναμε τους εκφραστές της επικοινωνίας του Παναθηναϊκού που τόση κουβέντα έκαναν για την χρησιμότητα του VAR, να απαντήσουν. Να πουν κάτι για το χέρι. Πως δηλαδή γίνεται με χρήση VAR ο Τσαγκαράκης να μην έχει δει πως προηγήθηκε χέρι του Κουρμπέλη. Ο οποίος μια που το έφερε η κουβέντα προέβη και στην κυνική ομολογία πως περίμενε αν θα κάνει ο παίκτης του ΠΑΣ κοντρόλ, για να προσπαθήσει να πάρει πέναλτι!!!


Τίποτα λοιπόν από την πράσινη πλευρά για το χέρι. Σα να μην υπάρχει, σα να μην υπήρξε ποτέ. Σα να μην υπάρχει στα πρωτοσέλιδα του ελεγχόμενου από τον Ολυμπιακό Τύπου και σα να μη χρήζει απάντησης. Μόνο πόσο χρήσιμο ήταν το VAR για να δοθεί πέναλτι. Διαβάσαμε την αρθρογραφία, βάλαμε ραδιόφωνο από το πρωί… Τίποτα.

Καμιά αναφορά στο χέρι. Και σίγουρα αυτό είναι γραμμή. Γραμμή που βγαίνει από το αίσθημα ενοχής που νιώθουν όλοι τους. Και είναι σαφώς προτιμότερο όταν νιώθεις έτσι, να ασχολείσαι με μια άλλη πραγματικότητα. Εικονική. Και σε αυτή την εικονική πραγματικότητα, την πράσινη virtual reality, το χέρι του Κουρμπέλη δεν υπήρξε ποτέ. Είναι εκπληκτικά ωμός ο τρόπος με τον οποίο την περίπτωση αυτή την αντιμετωπίζουν ως μη γενόμενη…

Στο VAR ήταν ο Τζοβάρας από την Φθιώτιδα. Ο Τσαγκαράκης από την πρώτη του υπόδειξη είχε αποδείξει πως δεν είχε καμιά διάθεση να προστεθεί ως κρίκος στην αλυσίδα των συναδέλφων του που έχουν χαρίσει στον Παναθηναϊκό βαθμούς που δεν δικαιούτο. Όμως μέσα σε χρόνο ρεκόρ πηγαίνοντας στο VAR έδωσε πέναλτι. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Εκεί επικεντρώθηκε, αυτό που του υπέδειξε ο Τζοβάρας να κοιτάξει. Και ποτέ δεν θα μάθουμε αν δόθηκε στον διαιτητή και το πλάνο στο οποίο δεν μένει καμιά αμφιβολία για το κοντρόλ με το χέρι.

Μια νίκη που ο Παναθηναϊκός ούτε άξιζε, ούτε δικαιούτο με τον τρόπο που ήρθε, κράτησε την διαφορά στους τέσσερις βαθμούς. Η ΑΕΚ πληρώνει τον Βόλο στην Ριζούπολη και τον τρόπο που μπήκε στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Αλλά κάθε βαθμός που έχει πάρει είναι άξιος, τον δικαιούτο και κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει. Κάτι που δεν συμβαίνει με κανέναν άλλον από την πρώτη τετράδα. Όλοι μα όλοι με πρώτο τον Παναθηναϊκό και μετά τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, έχουν πάρει κρίσιμους βαθμούς που δεν άξιζαν και δεν δικαιούνταν και βάσει κανονισμών.

Κρατήστε και κάτι άλλο για το τέλος… Με το που πήγαν να σηκώσουν θέμα για το πέναλτι του Παναθηναϊκού αρθρογράφοι του ΠΑΟΚ, έπεσε φρένο… Από που και γιατί άραγε; Τα εξαφάνισαν.

Ο Γκρανκάσας

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X