ΑΕΚ: «Πατάει» κάθε αντίπαλο στο γήπεδο, με τον Λιβάι να είναι ασταμάτητος! (VIDEO)

ΑΕΚ: «Πατάει» κάθε αντίπαλο στο γήπεδο, με τον Λιβάι να είναι ασταμάτητος! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ καταγράφει φοβερές επιδόσεις στο γήπεδο και ο Λιβάι Γκαρσία είναι ασταμάτητος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια εξαιρετική παράσταση πρόσφερε η ΑΕΚ στο κοινό της στο 4-1 επί του Παναιτωλικού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κυριάρχησε πλήρως και το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως η «Ένωση» μέτρησε 54 ενέργειες με την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, επίδοση που συνιστά ρεκόρ από το 2019, όταν η Opta άρχισε να καταγράφει το συγκεκριμένο στατιστικό. Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο ρεκόρ ήταν οι 52 από τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον ΟΦΗ για την 16η αγωνιστική (1-1), όπου όμως αγωνίζονταν από το πρώτο δεκάλεπτο με παραπάνω παίκτη. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν 25 τελικές, εκ των οποίων οι 10 ήταν στην εστία.


Η ΑΕΚ, που έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 36 γκολ (32 έχει ο Ολυμπιακός, 28 ο Παναθηναϊκός, 26 ο ΠΑΟΚ και 25 ο Άρης), επιδεικνύει αξιοθαύμαστο πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Πέραν του Λιβάι Γκαρσία, που χθες έφτασε τα 10 γκολ στην Super League φέτος (και συνολικά τα 25 σε όλες τις διοργανώσεις με την ΑΕΚ σε 96 ματς) και μοιράζεται την κορυφή των σκόρερ με τον Νίκο Καρέλη.


Μάλιστα ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο που έγινε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο χθες, αποθεώθηκε από τον κόσμο της ΑΕΚ που φώναξε ρυθμικά το όνομά του. Η αλήθεια είναι πως παρά τις επιδόσεις του, δεν είχε γίνει ο… αγαπημένος της κερκίδας, όμως με αυτά που κάνει φέτος έχει πείσει και τον πιο δύσκολο οπαδό.

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X