Κουρμπέλης: «Τον παρακαλούσα να δει το VAR»

Κουρμπέλης: «Τον παρακαλούσα να δει το VAR»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε αναλυτικά στη φάση του πέναλτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε αναλυτικά στη φάση του πέναλτι όπου ο ίδιος ήταν σίγουρος για την επαφή με τον διαιτητή να του λέει πως έκανε θέατρο και τον αρχηγό να του ζητάει να το δει στο VAR.

Επίσης ο Κουρμπέλης μίλησε για τη μάχη του πρωταθλήματος αλλά και τα τρία παιχνίδια που έρχονται σε Κύπελλο και πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά ο διεθνής μέσος είπε στην κάμερα της “NOVA”:

“Ήταν μια μεγάλη νίκη η σημερινή σε μια έδρα που έχουν δυσκολευτεί οι αντίπαλοι μας. Ήταν ανεβασμένος ο ΠΑΣ αλλά αξίζαμε τη νίκη, είχαμε τις ευκαιρίες, την κατοχή και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα το ματς”¨

Τι σου άρεσε από την αναμέτρηση;

“Μου άρεσε που δεν χάθηκε το μυαλό μας, είχαμε υπομονή, άλλες φορές βιαζόμασταν. Σήμερα είχαμε υπομονή και στο τέλος ήρθε το γκολ”.

Σκεφτόσασταν πως είχατε να κερδίσετε από το 2016 εδώ μέσα;

“Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Το είχαμε στο μυαλό μας αλλά τα καταφέραμε”.

Στη φάση που παίρνεις τη μπάλα από τον Μορέιρα και το πέναλτι τι έγινε;

“Απλά παρακαλάω να κάνει κοντρόλ ο Μορέιρα, το οποίο και έκανε. Ο στόχος μου ήταν ξεκάθαρος, να κερδίσω το πέναλτι. Καταλαβαίνω πως θα έδιωχνε μετά. Εγώ παρακαλούσα τον διαιτητή να πάει στο VAR αυτός μου έλεγε πως κάνω θέατρο. Ένιωσα την επαφή και ήμουν σίγουρος πως ήταν πέναλτι”.

Ανησύχησες όταν έβλεπες τη μπάλα να μην μπαίνει στα δίχτυα;

“Ποιος δεν θα ανησυχούσε, είχαμε φτάσει στο 93′ και δεν είχαμε σκοράρει. Είμαι χαρούμενος γιατί δείξαμε υπομονή και ήρθε στο τέλος το επιθυμητό αποτέλεσμα”.

Ο Παναθηναϊκός είναι στην πρώτη θέση, έκανε τον τον τέλειο πρώτο γύρο, νιώθεις την πίεση του πρωταθλητισμού που είναι και καλοδοχούμενη;

“Δεν περιμέναμε να πάρουμε το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά. Και οι τέσσερις ομάδες που το διεκδικούμε είναι δυνατές. Η πίεση σαφώς και είναι καλοδεχούμενη, έχει πολλά χρόνια η ομάδα να έχει τέτοια πίεση αλλά είναι καλοδεχούμενη”.

Πήρατε μια ώθηση για να κυνηγήσετε τους τίτλους και από το περσινό Κύπελλο;

“Μας έδωσε ώθηση και το Κύπελλο και τα περσινά playoffs και μπήκαμε στο καινούργιο πρωτάθλημα γνωρίζοντας πως δεν πρέπει να πάει χαμένο κανένα παιχνίδι. Ήμασταν μια έτοιμη ομάδα που μπήκε και έκανε έναν εκπληκτικό πρώτο γύρο. Χάθηκαν και κάπου βαθμοί αλλά θα προχωρήσουμε για το επόμενο διάστημα που είναι απαιτητικό”.

Έρχονται και τρία παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, πως τα περιμένεις;

“Ωραία παιχνίδια. Αυτά χαιρόμαστε να τα παίζουμε εμείς οι παίκτες, θα γίνουν ωραία ματς και ο καλύτερος ας προχωρήσει στον θεσμό”.

Πιστεύεις πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στα playoffs;

“Θα το δούμε αν πάρουμε τα ματς, θα μπούμε και με προβάδισμα, αυτός είναι ο στόχος μας. Πιστεύω όμως πως θα κριθεί στο τέλος”.

Πως είδες τη φάση με το δοκάρι του ΠΑΣ μετά το λάθος του Σένκεφελντ;

“Εκεί νευρίασα να σας πω την αλήθεια. Γιατί βιαζόμαστε να παίξουμε το ελεύθερο. Ανθρώπινο λάθος από τον Σένκεφελντ να γλιστρήσει αλλά σταθήκαμε τυχεροί'”.

Ποια η άποψη σου για τη μάχη του τίτλου;

“Ο καθένας έχει τα καλά του διαστήματα. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά, η ΑΕΚ στην αρχή δεν ήταν καλή αλλά μετά ένα καλό πρόσωπο. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν σταθεροποιήσει την απόδοση τους. Και εμείς και όλες οι ομάδες έχουν το ειδικό βάρος να διεδικήσουν τον τίτλο”.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X