Ρεν - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Γκέλαραν και δίνουν... δικαιώματα οι Παριζιάνοι

Ρεν - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Γκέλαραν και δίνουν... δικαιώματα οι Παριζιάνοι
Photo Credits: INTIME

Η Ρεν με καλή εμφάνιση υποχρέωσε την Παρί Σεν Ζερμέν στη δεύτερη ήττα της σε τρία παιχνίδια το 2023,

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεν με καλή εμφάνιση υποχρέωσε την Παρί Σεν Ζερμέν στη δεύτερη ήττα της σε τρία παιχνίδια το 2023, με τους Πρωταθλητές Γαλλίας πλέον να νιώθουν καυτή την ανάσα των διεκδικητών του στέμματός τους.

Μπορεί η νίκη απέναντι στην Ανζέ την προηγούμενη αγωνιστική να δημιούργησε την εντύπωση πως τα προβλήματα για την Παρί Σεν Ζερμέν έλαβαν τέλος, όμως η Ρεν υποχρέωσε σε νέα ήττα τους Παριζιάνους, οι οποίοι πλέον δίνουν… δικαιώματα σε Λανς και Μαρσέιγ, που βρίσκονται στο -3 και -5 από την κορυφή αντίστοιχα.

Οι Ρενέ από την πρώτη στιγμή μπήκαν στο γήπεδο γεμάτοι πίστη και αυτοπεποίθηση πως μπορούν να κάνουν τη… ζημιά στους Πρωταθλητές Γαλλίας. Έχοντας απορροφήσει την αρχική πίεση των φιλοξενούμενων, στο 28′ ο Καλιμουεντό βρέθηκε σε θέση βολής εντός περιοχής, αλλά ο Ντοναρούμα του είπε εντυπωσιακά «όχι».

Το ίδιο συνέβη και ένα λεπτό αργότερα στο καλό μακρινό σουτ του Αμινέ Γκουιρί. Όντας «κλειδωμένη» από τους γηπεδούχους, η πρώτη πραγματικά καλή στιγμή της ομάδας του Γκαλτιέ ήρθε στο 43′ αλλά το τελειώμα του Μέσι σταμάτησε στα σώματα των αμυνόμενων.

Στην αρχή της επανάληψης, οι Παριζιάνοι είδαν τον… αγέραστο Μανταντά να εκτινάζεται και να σταματά με εκπληκτική επέμβαση τη δυνατή κεφαλιά του Ντανίλο, με τη Ρεν στη συνέχεια να αποκτά ένα σχετικό momentum. Αρχικά, στο 56′ το καλό σουτ του Μάγιερ αρνήθηκε και πάλι ο εξαιρετικός Ντοναρούμα, με τους γηπεδούχους ωστόσο να βρίσκουν τη λύση μερικά λεπτά αργότερα.

Στο 65′, ο Τρουφέ μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, ντρίμπλαρε τον Χακίμι και γύρισε στον Τραορέ, ο οποίος με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 69′, ο Μπαπέ σπατάλησε την ευκαιρία για άμεση ισοφάριση, αφού έφυγε στην πλάτη της άμυνας, λαμβάνοντας την εξαιρετική μακρινή μπαλιά του Μέσι, αλλά πλάσαρε απελπιστικά άουτ.

Η Παρί μπορεί να πίεσε μέχρι το τέλος ψάχνοντας το γκολ της λύτρωσης, αυτό όμως δεν ήρθε ποτέ. Με το πολύτιμο τρίποντο η Ρεν από την πλευρά της ανέβηκε στην 5η θέση της Ligue 1.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X