Ο Ντιμπάλα «καθάρισε» και στο πρωτάθλημα για τη Ρόμα

Ο Ντιμπάλα «καθάρισε» και στο πρωτάθλημα για τη Ρόμα
Photo Credits: INTIME

Μετά το Κύπελλο, ο Ντιμπάλα «καθάρισε» και στο πρωτάθλημα για τη Ρόμα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 12/01 ο Πάουλο Ντιμπάλα έστειλε τη Ρόμα στους προημιτελικούς του Coppa Italia με το γκολ που πέτυχε εις βάρος της Τζένοα (1-0).

Απόψε, τρία 24ωρα μετά, ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός χάρισε στην ομάδα του άλλη μία νίκη, αυτή την φορά επί της Φιορεντίνα, με 2-0, για την 18η αγωνιστική της Serie A και την κράτησε «ζωντανή» στο παιχνίδι της τετράδας, όπου η μάχη συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Οι «βιόλα» πάλεψαν πάρα πολύ, καθώς από το 24ο λεπτό αναγκάστηκαν να παίζουν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Ντόντο μέσα σε 20 λεπτά (4΄ η πρώτη κάρτα και στο 24΄ η δεύτερη). Δέχτηκαν το γκολ στο 40΄ και προσπάθησαν στη συνέχεια να βρουν μια καλή αντεπίθεση, ωστόσο, τα πάντα τελείωσαν στο 82΄ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ντιμπάλα κι έτσι δεν απέφυγαν την 7η ήττα τους στο πρωτάθλημα.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X