Premier League: Βάσεις τίτλου από την Άρσεναλ, μεγάλο διπλό (0-2) στην έδρα της Τότεναμ!

Premier League: Βάσεις τίτλου από την Άρσεναλ, μεγάλο διπλό (0-2) στην έδρα της Τότεναμ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άρσεναλ δείχνει τα «δόντια» της σε κάθε ματς, πέρασε με πρωταθληματικό διπλό (0-2) κι από την έδρα της Τότεναμ και πήγε στο +8 από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι!

Το συγκρότημα του Μικέλ Αρτέτα πήρε μεγάλο «διπλό» με 2-0 και σε συνδυασμό με την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από τη Γιουνάιτεντ (14/01) ξέφυγε με +8 από τους «Πολίτες» και, πλέον, είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αν κι ακόμη ο δρόμος μέχρι το τέλος είναι πάρα πολύ μακρύς και στην Premier League τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Η ουσία είναι ότι οι «κανονιέρηδες» έμειναν για 12ο σερί ματς αήττητοι, έφτασαν τις 10 νίκες στο διάστημα αυτό και σε ένα ακόμη απαιτητικό παιχνίδι έδειξαν ότι ξέρουν πολύ καλά τις πρέπει να κάνουν για να παίρνουν αυτό που θέλουν.

Έβαλαν τις βάσεις για την 15η νίκη τους στη σεζόν (15-2-1) από το πρώτο 45λεπτο, όταν και προηγήθηκαν 2-0 με το αυτογκόλ του Λιορίς και το σουτ του Όντεγκααρντ από ασίστ του Σάκα και στο δεύτερο μέρος με σωστή διαχείριση έφτασαν άνετα στο στόχο τους.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X