Ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Ραφίνια της Μπαρτσελόνα!

Ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Ραφίνια της Μπαρτσελόνα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την αποτυχία να υπογράψει τον Μούντρικ, ο οποίος τελικώς κατέληξε στη συμπολίτισσα Τσέλσι, η Άρσεναλ στρέφεται σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα, οι «κανονιέρηδες» φαίνεται πως έχουν βρει ήδη τον εκλεκτό για τη θέση των εξτρέμ, καθώς σύμφωνα με ισπανικά και βρετανικά δημοσιεύματα, εξετάζουν την περίπτωση του Ραφίνια!

Όπως σημειώνεται, ο Λονδρέζικος σύλλογος βρίσκεται σε επαφές με την πλευρά του 26χρονου Βραζιλιάνου ώστε να ενημερωθούν για τις προθέσεις του πρώην άσου της Λιντς. Η Μπαρτσελόνα πάντως φημολογείται πως ζητά ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ για να συναινέσει στη μεταγραφή…

Τη φετινή σεζόν, ο Ραφίνια μετράει 23 συμμετοχές με τρία γκολ και πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X