ΑΕΚ-Παναιτωλικός: Έξαλλος ο Αλμέιδα και όλος ο πάγκος με τον Βεργέτη! (VIDEO)

ΑΕΚ-Παναιτωλικός: Έξαλλος ο Αλμέιδα και όλος ο πάγκος με τον Βεργέτη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Να εξοργίσει τους παίκτες και τον κόσμο της ΑΕΚ επιχειρεί ο Χρήστος Βεργέτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πράγματα και… θαύματα βλέπουμε στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» με τον διαιτητή Χρήστο Βεργέτη να επιχειρεί να εκνευρίσει τους παίκτες και τον κόσμο της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο ρέφερι από την Αρκαδία δείχνει από την αρχή πως δεν έχει καμία πρόθεση να τιμωρήσει το πολύ σκληρό παιχνίδι της ομάδας από το Αγρίνιο. Η διαφορά ποιότητας είναι δεδομένη και φυσιολογικά το ματς πάει στην ένταση, όμως ο διαιτητής οφείλει να το ελέγξει. Είναι απορίας άξιον πως ο Παναιτωλικός έβγαλε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα χωρίς να δεχθεί κάποια κάρτα.

Βέβαια για να δώσεις κάρτα, πρέπει να δίνεις και τα φάουλ, γιατί ο Βεργέτης ούτε τα… δεδομένα δεν κάνει αφήνοντας συνεχώς τους παίκτες του Παναιτωλικού να χτυπούν ειδικά τον Λιβάι Γκαρσία προσπαθώντας να τον κόψουν με κάποιο τρόπο.

Στη φάση του πέναλτι, φυσικά δεν υπάρχει διαφωνία για το χέρι του Ρότα, όμως η φάση έχει ξεκινήσει με φάουλ πάνω στον Πινέδα καθώς τρεις παίκτες έπεσαν πάνω στον Μεξικανό γκρεμίζοντάς τον.

Όλα αυτά έκαναν έξαλλο μέχρι και τον Ματίας Αλμέιδα ο οποίος προ το τέλος του ημιχρόνο διαμαρτηρήθηκε στον τέταρτο, κάτι που ο Αργεντινός κάνει σπανίως.

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X