Τσέλσι: Ο Τόντ Μπέλι έχει ξοδέψει ήδη μισό δις. για μεταγραφές

Τσέλσι: Ο Τόντ Μπέλι έχει ξοδέψει ήδη μισό δις. για μεταγραφές
Photo Credits: INTIME

Είναι αδιανόητο το ποσό που έχει σπαταλήσει ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς καμία αμφιβολία, πρόκειται για ένα… τρελό ποσό. Από την εποχή του Ρόμαν Αμπράμοβιτς η Τσέλσι είχε συνηθίσει σε μεγάλες μεταγραφές, όμως το εξάμηνο του Τοντ Μπέλι σπάει κάθε ρεκόρ!

Μετά και την φημολογούμενη συμφωνία με την Σαχτάρ για τον Μούντρικ, που θα «ακουμπήσει» τα 90 εκατ., ο Αμερικανός μεγιστάνας συμπλήρωσε μισό δις. μόνο για αγορές παικτών από την στιγμή που ανέλαβε τα διοικητικά ηνία των Άγγλων!

Ο Ουκρανός εξτρέμ θα είναι μάλιστα η πιο ακριβή μεταγραφή του, αφού θα ξεπεράσει το ποσό που δαπανήθηκε για τους Φοφανά (71 εκατ.) και Ενκουνκού (63 εκατ.). Από εκεί και πέρα, οι μεταγραφές των Κουκουρέγια και Στέρλινγκ ξεπέρασαν τα 50 εκατομμύρια λίρες, ενώ διψήφιος ήταν ο αριθμός για τους Μπαντιασίλ (34 εκατ.), Κουλιμπαλί (34 εκατ.), Τσουκουεμέκα (16 εκατ.), Ομπαμεγιάνγκ, Σάντος, Φοφανά (από 11 εκατ. ο καθένας). Επίσης, στον… λογαριασμό μπαίνει και το «δεκάρικο» προς την Ατλέτικο για τον εξάμηνο δανεισμό του Ζοάο Φέλιξ.

Με λίγα λόγια; Λεφτά υπάρχουν, αλλά η Τσέλσι παραμένει σε πολύ κακό φεγγάρι αγωνιστικά και μένει να φανεί αν θα γίνουν και άλλες κινήσεις, αφού φημολογείται ότι θα ξεκινήσει μερική εκκαθάριση στο ρόστερ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X