Η ΑΕΚ με το πόδι στο γκάζι συνεχίζει και με Παναιτωλικό το σερί της στη Νέα Φιλαδέλφεια! (16:00, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)

Η ΑΕΚ με το πόδι στο γκάζι συνεχίζει και με Παναιτωλικό το σερί της στη Νέα Φιλαδέλφεια! (16:00, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Σημαντικό ματς για την ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό για να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην κορυφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ, μετά την σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟ στο ντέρμπι κορυφής, αντιμετωπίζει σήμερα στις 16:00 (LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Cosmote Sport 1) τον Παναιτωλικό στην «Αγία Σοφιά – OPAP Arena» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League και θέλει το πόδι… πατημένο στο γκάζι!

Η Ένωση, με την ψυχολογία στα ύψη, έπειτα από την νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, και την πρόκριση στους «8» επί της Κηφισιας, θέλει να πάρει και σήμερα τους τρεις βαθμούς της νίκης μέσα στην κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί όπου έχει χτίσει το απόλυτο σερί νικών.

Και ο Ματίας Αλμέιδα με τους παίκτες του έχουν στόχο να παραμένουν πολύ κοντά στον ΠΑΟ για να περιμένουν την επόμενη απώλεια βαθμών του…

Το πλάνο της ΑΕΚ

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ματίας Αλμέιδα, καθώς στους τρεις γνωστούς «απόντες Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και Μοχαμάντι, προστέθηκαν οι Σιντιμπέ, Γαλανόπουλος και Τζαβέλλας. Ο Γάλλος μπακ ταλαιπωρείται με τράβηγμα στον προσαγωγό του, ενώ οι δύο τελευταίοι έμειναν εκτός για προληπτικούς λόγους, λόγω των χτυπημάτων που είχαν από το ματς με την Κηφισιά.

Στον αντίποδα, ο Αρόλντ Μουκουντί έκανε μόλις μια προπόνηση και είναι στην αποστολή, καθώς ταλαιπωρήθηκε με ένα χτύπημα που δέχθηκε στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού από το ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να παίξει και βασικός κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα το ματς με τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, τον Ρότα δεξί μπακ, τον Χατζισαφί αριστερά, τον Μουκουντί με τον Βίντα στα στόπερ με τον Μήτογλου να έχει και αυτός ελπίδες να παίξει, τον Σιμάνσκι με τον Γιόνσον στον άξονα, τον Πινέδα αριστερά, τον Φερνάντες δεξιά και τον Αραούχο πίσω από τον φορ Γκαρσία.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδη, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλο, Μουστακόπουλο, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες και Μαχαίρα.

Το πλάνο του Παναιτωλικού

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός, προέρχεται από την εντός έδρας συντριβή με 0-4 από τον ΟΦΗ, σε ένα παιχνίδι που θέλει να το αφήσει… πίσω του. Ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Αναστασίου, καλείται να αλλάξει την κατάσταση καθώς η ομάδα του Αγρινίου έχει χάσει έδαφος στην βαθμολογία, ενώ από πίσω της καραδοκούν ο ανεβασμένος ΠΑΣ Γιάννινα, και ο Αστέρας Τρίπολης.

Ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Αναστασίου, συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Τζόναθαν Μόρσεϊ ο οποίος επανήλθε από τον τραυματισμό του έπειτα από έναν μήνα, αλλά και τον Γιάννη Μπουζούκη που αποκτήθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Αντίθετα εκτός έμεινε ο τραυματίας Νταγκό αλλά και ο Φλόρες που θα εκτίσει την ποινή των καρτών που έχει συμπληρώσει.

Η ενδεκάδα της ομάδας του Αγρινίου θα αποτελείται από τους: Ανέστης – Αποαστολάκης, Λάρσον, Μλάντεν, Χουχούμης – Ξενιτίδης, Φλόρες, Ντίας – Σενγκέλια, Μπουζούκης, Καρέλης.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Βαρόνε, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Κοντογιάννης.

Οι διαιτητές του ΑΕΚ-Παναιτωλικλις

  • Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης
  • Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος, Αντώνιος Σινιοράκης
  • 4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης
  • VAR: Αθανάσιος Τζήλος, Κωνσταντίνος Δάλλας

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X