«Η Άντερλεχτ ενδιαφέρεται για Ρότα»

«Η Άντερλεχτ ενδιαφέρεται για Ρότα»
Photo Credits: INTIME

Ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον τον άσο της ΑΕΚ, Λάζαρο Ρότα με την ιστοσελίδα lagazzettaexpress.com

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον Λάζαρο Ρότα αποκαλύπτει ο διεθνής Τύπος με την ομάδα των Βρυξελλών να ετοιμάζεται για επίσημη πρόταση προς την ΑΕΚ.

Ο άσος της ΑΕΚ, Λάζαρος Ρότα κάνει εξαιρετική σεζόν με την Ένωση, έχει ανεβάσει τις μετοχές του και ήδη έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού με πρώτη την Άντερλεχτ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lagazzettaexpress.com η Άντερλεχτ ενδιαφέρεται σοβαρά για τον 25χρονο Έλληνα διεθνή μπακ, τον οποίο έχει στη λίστα της και μάλιστα ετοιμάζεται να καταθέσει και επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, για τον Ρότα υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Γαλλίας και της Ιταλίας, ωστόσο οι «μωβ» των Βρυξελλών βλέπουν πολύ «ζεστά» τον Ρότα, με το σχετικό ρεπορτάζ να επισημαίνει ότι αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα ικανοποιηθούν τα «θέλω» της Ένωσης στην πρόταση που αναμένεται να κατατεθεί.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X