ΑΕΚ: Επαφές για στόπερ, σκέψεις και για αριστερό μπακ!

ΑΕΚ: Επαφές για στόπερ, σκέψεις και για αριστερό μπακ!
Photo Credits: INTIME

Μεταγραφικός «πυρετός» στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο διάστημα με τα συνεχόμενα παιχνίδια, έβαλαν στην ΑΕΚ σε δεύτερο πλάνο τα μεταγραφικά.

Φαινομενικά, γιατί μπορεί να μη βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της «κιτρινόμαυρης» επικαιρότητας, αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι στην Ενωση δεν κινούνται για την ενίσχυση της ομάδας. Η ΑΕΚ έχει προσθέσει ήδη στις επιλογές της τον Φερνάντες, αλλά πέραν του Ισπανού, υπάρχουν και άλλες ανάγκες που έχουν επισημανθεί από τον προπονητή και τα στελέχη του σχεδιασμού.

Η ΑΕΚ θέλει κινήσεις διαφοράς και δεν επιθυμεί να μπλέξει με καταστάσεις που φέρουν την ταμπέλα του «στοιχήματος». Και είναι αλήθεια, πως τη δεδομένη χρονική συγκυρία, οι περισσότερες ομάδες ψάχνουν να πουλήσουν (και ακριβά) κάποιους παίκτες που για διάφορους λόγους δεν υπολογίζουν. Ωστόσο, μπαίνοντας στο δεύτερο μισό της μεταγραφικής περιόδου, είναι εύλογο πως κάποιες αξιώσεις θα μειωθούν και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν.

Σταθερά για στόπερ

Προτεραιότητα για την ΑΕΚ ξεκάθαρα εδώ και καιρό, αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Πέρα από κάθε ανάλυση για την αγωνιστική ικανότητα των τεσσάρων στόπερ που υπάρχουν στην Ενωση – που έχουν καταφέρει βέβαια μαζί με την υπόλοιπη ομάδα να σχηματίσουν την πιο αξιόπιστη άμυνα του πρωταθλήματος – είναι δεδομένο πως δεν μπορεί να βγει η σεζόν με αυτές τις λύσεις. Ηδη, έχουν αρχίσει μικροπροβλήματα, όπως εσχάτως με τον Μουκουντί.

Στην ΑΕΚ ψάχνονται σταθερά για στόπερ και είναι μια αναζήτηση που πιστεύουν πως θα ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» τον παίκτη που θα ικανοποιεί τα στάνταρ του Αλμέιδα.

Τις τελευταίες ημέρες, υπήρξε σειρά δημοσιευμάτων από το εξωτερικό, κυρίως για τον Κίκι Κουγιατέ της Μετς και τον Ζοάο Μαρσέλο της Πόρτο. Αμφότεροι βρίσκονταν στη λίστα της ΑΕΚ, αλλά δεν είναι οι μόνοι και υπάρχει πεποίθηση πως άμεσα θα υπάρξει αποτέλεσμα.

Διαβάστε την συνέχεια εδω

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X