Εντυπωσιακά πλάνα από την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση των γιγαντιαίων μάτριξ εξωτερικά του γηπέδου (VIDEO)

Εντυπωσιακά πλάνα από την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση των γιγαντιαίων μάτριξ εξωτερικά του γηπέδου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση των γιγαντιαίων μάτριξ εξωτερικά της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» που γίνεται καθημερινά ολοένα και πιο εντυπωσιακή!

Την ώρα που είναι έτοιμα τα ρίμπον του άνω διαζώματος εντός γηπέδου, πλέον αλλάζει όψη και εξωτερικά η «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» με την τοποθέτηση των γιγάντιων μάτριξ. Συγκεκριμένα αυτά βρίσκονται στην πρόσοψη του κτιρίου με τα Μουσεία, αριστερά και δεξιά της καμάρας. Μετά την τοποθέτηση τους, αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία, την ώρα που έτοιμα είναι και τα ρίμπον του άνω διαζώματος και απομένει μόνο ο προγραμματισμός τους.

Θυμίζουμε πως στα εξωτερικά μάτριξ τελευταίας τεχνολογίας και ανάλυσης, θα προβάλλονται σποτ χορηγών, διαφημίσεις, νέα της ΑΕΚ, διάφορα βίντεο, ειδικές παρουσιάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να δείχνουν και τους αγώνες.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X