Τσάβι: «Πολύ δυνατός αντίπαλος η Ρεάλ - Θα άλλαζα θέση με κάποιον παίκτη μου για να αγωνιστώ»

Τσάβι: «Πολύ δυνατός αντίπαλος η Ρεάλ - Θα άλλαζα θέση με κάποιον παίκτη μου για να αγωνιστώ»
Photo Credits: INTIME

Έχρισε φαβορί την Ρεάλ Μαδρίτης ο Τσάβι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο Τσάβι, ο οποίος έδωσε το… ψυχολογικό αβαντάζ στους «μερέχνες».

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα κοντράρονται σε μονό τελικό για πρώτη φορά μετά από σχεδόν εννέα χρόνια, διεκδικώντας τον πρώτο τίτλο της σεζόν (Σούπερ Καπ Ισπανίας) στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας (15/1, 21:00).

Οι δηλώσεις του Τσάβι

«Βλέπω τη Ρεάλ όπως πάντα, ως έναν πολύ δυνατό αντίπαλο από όλες τις πλευρές. Έχουν παίκτες στις πτέρυγες που κάνουν τη διαφορά και μια πολύ δυνατή μεσαία γραμμή. Μα πάνω απ’ όλα έχει πολύ ισχυρό κι ανταγωνιστικό γονίδιο σε τελικούς και πρέπει να το ισορροπήσουμε για να κατακτήσουμε το Σούπερ Καπ.

Ο ψυχολογικός τομέας είναι καθοριστιικός και σ’ αυτόν η Ρεάλ έχει το πλεονέκτημα γιατί διαθέτει πολύ πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε πολλούς τελικούς. Εμείς έχουμε αρκετούς που δεν έχουν κερδίσει ακόμα τίτλους με την Μπαρτσελόνα. Είναι μια τεράστια ευκαιρία για εκείνους και το θέλουμε πολύ», είπε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και συμπλήρωσε, δηλώνοντας ότι αν μπορούσε θα άλλαζε θέσεις με κάποιον από τους παίκτες του για να ζήσει και πάλι την εμπειρία ενός Clasico ως ποδοσφαιριστής.

«Θα άλλαζα θέση με κάποιον παίκτη μου, ακόμα και με αυτούς στον πάγκο. Όταν ήμουν παιδί σκεφτόμουν συνεχώς πως ήθελα να παίξω στον τελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Παίζουμε για τον κόσμο, για να νιώθουμε καλά και σημαντικοί. Έχω πάρα πολύ υψηλό κίνητρο. Ως προπονητής βέβαια είναι κρίμα γιατί πολλές φορές δεν εξαρτώνται από μένα τα πράγματα. Υποφέρεις περισσότερο ως προπονητής».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Ο τίτλος και η μεγάλη εικόνα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X