«Ξύπνησε η Τζωρτζίνα και φώναζε “όχι και αυτή”»: Πώς περιέγραψε η Πισπιρίγκου τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας (VIDEO)

«Ξύπνησε η Τζωρτζίνα και φώναζε “όχι και αυτή”»: Πώς περιέγραψε η Πισπιρίγκου τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας (VIDEO)

Στην δημοσιότητα η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν οι λεπτομέρειες της διήμερης απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας.

Η 34χρονη ισχυρίστηκε ότι η αδερφή της «μου έφερε ένα παιδί μπλε» αλλά και πως η Τζωρτζίνα ξύπνησε και φώναζε «όχι κι αυτή».

Περιγράφοντας τον θάνατο της Μαλένας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, φέρεται να ξέσπασε σε κλάματα. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μίλησε πρώτα για το θάνατο της Μαλένας. Απρίλιος του 2021. Ήταν έτοιμη να πάρει εξιτήριο. Στις 16:30 μπήκε στο δωμάτιο νοσηλεύτρια και της χορήγησε ένα φάρμακο τύπου ζάντακ για το στομάχι της και έτσι ξύπνησα κι εγώ στις 16:50 το παιδί τινάχτηκε με κοίταξε έβγαλε ένα βρόγχο και έμεινε με τα μάτια μισάνοιχτα.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X