Ταξιδεύει στην Αγγλία για να υπογράψει στην Γιουνάιτεντ ο Βέγκχορστ

Ταξιδεύει στην Αγγλία για να υπογράψει στην Γιουνάιτεντ ο Βέγκχορστ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση της μεταγραφής του Βουτ Βέγκχορστ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον έμπειρο επιθετικό να ταξιδεύει στην Αγγλία για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Η Γιουνάιτεντ κατέβαλε στην Μπεσίκτας το ποσό των 3 εκ. ευρώ για να «σπάσει» τον δανεισμό του Βέγκχορστ, με τους «Κόκκινους Διάβολους» να έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία και με την Μπέρνλι, στην οποία ανήκει ο Ολλανδός επιθετικός.

Ο 31χρονος φορ, το απόγευμα της Πέμπτης αποχαιρέτησε τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του στην Μπεσίκτας και ξεκίνησε το ταξίδι του για την Αγγλίας, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Γιουνάιτεντ.

Ο Βέγκχορστ, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Παρασκευή και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την Γιουνάιτεντ, για να ακολουθήσει η ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Ο θηριώδης επιθετικός, θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση της Γιουνάιτεντ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αποτελώντας τον εκλεκτό του Έρικ Τεν Χάαγκ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X