Η ΑΕΚ είναι και σε πόλεμο και σε κίνδυνο

Το γήπεδο πρέπει να είναι γιορτή για όλους (μας)
Photo Credits: INTIME

Ο insider γράφει για όσα είδε η ΑΕΚ να συμβαίνουν στο ντέρμπι και για τα πολλά και δύσκολα που πρέπει να γίνουν εδώ και τώρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή, είδε δυο οπαδούς της να «φεύγουν» μέσα στο γήπεδο. Ένας πριν και ένας μετά το ντέρμπι. Η ΑΕΚ είδε τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της να πνίγεται στα δακρυγόνα πριν από την έναρξη και άνθρωποι όλων των ηλικιών να ασφυκτιούν και να τρέχουν να σωθούν. Η ΑΕΚ είδε κατά την διάρκεια του ματς, να καλύπτεται το εσωτερικού του γηπέδου από τα καπνογόνα και οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος να δυσκολεύονται να αναπνεύσουν. Είδε και τεράστιο πρόβλημα μπροστά στις θύρες 11-15 με είσοδο ατόμων χωρίς εισιτήριο.

Όλα αυτά είναι υπέραρκετά για να σημάνουν έναν συναγερμό συνολικά στον οργανισμό της ομάδας. Με πρώτη φυσικά την ίδια την ΠΑΕ ΑΕΚ. Είναι υπεαρκετά για να καταλάβουν οι πάντες, πως η λέξη κίνδυνος έχει μπει για τα καλά στο τραπέζι, δίπλα ακριβώς στην μαγεία των ημερών και το απογευμάτων στο καινούργιο μας γήπεδο. Κίνδυνος για να τιμωρηθεί το σπίτι μας, κίνδυνος για να κόβεται ο ρυθμός των ποδοσφαιριστών του Αλμέιδα, κίνδυνος για να αρχίσει ο κόσμος να μην μπορεί να απολαύσει την Αγιά Σοφιά, κίνδυνος ακόμα και για την σωματική ακεραιότητα.

Είναι πλέον καθαρό πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε κίνδυνο. Φάνηκε και από την επιστολή που έστειλε η ΠΑΕ στην ΕΛ.ΑΣ. Μια επιστολή που όχι μόνο επισημαίνει τα τεράστια ζητήματα της άλογης χρήσης χημικών με ολέθριες συνέπειες, αλλά και της απαράδεκτης άρνησης επέμβασης της αστυνομίας εκεί που υπήρχε ανάγκη, αλλά περιγράφει και τα προβλήματα. Στην ουσία τα αναγνωρίζει. Κάτι που προφανώς δεν αρκεί, καθώς απαιτούνται κινήσεις, αλλά πλέον είναι καθαρό πως όλοι, βλέπουν τον κίνδυνο.

Όπως επίσης, όλοι βλέπουν και τον πόλεμο που δέχεται η ΑΕΚ από παντού. Μια… βόλτα στις διαρροές μέσω δημοσιευμάτων, είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει. Έχουν… αφρίσει στον ΟΣΦΠ για το γεγονός πως η ΑΕΚ τιμωρήθηκε μόνο με πρόστιμο, παρόλο που η δική τους ατιμωρησία, έστειλε επί της ουσίας το μήνυμα της ασυδοσίας. Έχουν… αφρίσει όμως και στον ΠΑΟ, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα της Λιβαδειάς και επιχειρώντας να προβάλουν την εικόνα πως η αστυνομία άρχισε να πετάει ξαφνικά δακρυγόνα σε κοινό που παρακολουθούσε ευλαβικά Θεία Λειτουργία.

Την ΑΕΚ την τρέμουν όλοι. Το γήπεδο της, το τρέμουν όλοι. Και γι αυτό και από την αρχή της σεζόν προσπαθούν με κάθε τρόπο να το κλείσουν, έστω και για ένα ματς. Είναι ένας πόλεμος που μαίνεται και θα μαίνεται μέχρι τέλους. Αλλά η ΑΕΚ, ο οργανισμός ΑΕΚ συνολικά, σ’ αυτόν τον πόλεμο πρέπει να εξουδετερώνει όπλα του… εχθρού και όχι να προμηθεύει. Αλλά πάνω απ’ όλα η ΑΕΚ πρέπει να προστατεύσει την ομάδα του Αλμέιδα, τον γήπεδο της, τον κόσμο της. Και πρέπει πάνω σ’ αυτό να γίνουν πολλά και δύσκολα. Αλλά πρέπει να γίνουν άμεσα. Και σίγουρα δεν πρέπει να ξαναγίνει τίποτα απ’ όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή.

O Insider

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X