Νέο δημοσίευμα για Μαρσέλο στη Βραζιλία: Ποια ομάδα ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει

Νέο δημοσίευμα για Μαρσέλο στη Βραζιλία: Ποια ομάδα ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει
Photo Credits: INTIME

Την ώρα που ο Μαρσέλο σκοράρει στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό και πανηγυρίζει α λά Κριστιάνο Ρονάλντο, στη Βραζιλία συνεχίζονται τα ρεπορτάζ για το μέλλον του.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαρσέλο σκοράρει, πανηγυρίζει α λά Ρονάλντο και στη Βραζιλία δεν λείπουν και τα δημοσιεύματα για το μέλλον του. Προφανώς και οι συμπατριώτες του θέλουν να τον δουν να αγωνίζεται ξανά στα γήπεδα της πατρίδας του και τις τελευταίες ώρες επανέφεραν το ενδιαφέρον της Κορίνθιανς.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως η Κορίνθιανς ήταν η ομάδα που προσπάθησε να πάρει τον Μαρσέλο, όταν ο παίκτης αποχώρησε  από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τελικά επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο 34χρονος μπακ ήθελε να μείνει στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στην πατρίδα του τον ξέχασαν.

Στην Κορίνθιανς φαίνεται πως επανέφεραν το θέμα του Μαρσέλο, αφού τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι το κλαμπ αναμένεται να κινηθεί εκ νέου για να αποκτήσει τον 34χρονο σταρ. Αυτό αναμένεται να γίνει όταν αποφασίσει να φύγει από τον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι.

Μάλιστα οι συμπατριώτες του αναφέρουν πως για τον Μαρσέλο υπάρχει ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ, τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X