Επιμένουν για Ζοάο Μαρσέλο-ΑΕΚ στην Πορτογαλία - «Συνδέθηκε μαζί της, αλλά είναι σταθερός στην Πόρτο»

Επιμένουν για Ζοάο Μαρσέλο-ΑΕΚ στην Πορτογαλία - «Συνδέθηκε μαζί της, αλλά είναι σταθερός στην Πόρτο»

Τι αναφέρουν οι Πορτογάλοι για την υπόθεση του Ζοάο Μαρσέλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 22χρονος στόπερ, Ζοάο Μαρσέλο, έχει συνδεθεί τις τελευταίες ημέρες με την ΑΕΚ.

Οι Πορτογάλοι με νέο δημοσίευμά τους συνδέουν ξανά την Ενωση με τον αμυντικό της Πόρτο, παρόλο που η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν ενδιαφέρεται για τον παίκτη τη συγκεκριμένη στιγμή και ότι είχε εξεταστεί το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, σε σημερινό της δημοσίευμα η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» αναφέρει πως «ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ έχει συσχετιστεί με μερικές ομάδες, αλλά είναι σταθερός στην Πόρτο». Εν συνεχεία στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι «ένας βασικότατος στη β’ ομάδα και καλείται τακτικά να συνεργαστεί με την κύρια ομάδα» και κάπου εκεί αναφέρεται πως «η βραζιλιάνικη Κοριτίμπα και η ΑΕΚ συνδέθηκαν μαζί του με φήμες αγοράς».

Και καταλήγοντας στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι «η “O Jogo” είναι σε θέση να γνωρίζει πως η πόρτα της εξόδου είναι κλειστό για τον 22χρονο σέντερ μπακ. Ο Βραζιλιάνος παίκτης είναι “πέτρα και ασβέστης” για τους “δράκους”».

Να σημειώσουμε ότι η έκφραση «πέτρα και ασβέστης» χρησιμοποιείται για να δείξουν ότι ο παίκτης δεν θέλει να αποχωρήσει από το Οπόρτο.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X