Γκουαρδιόλα: «Αν παίξουμε με αυτό τον τρόπο, δεν έχουμε ελπίδες απέναντι στην Γιουνάιτεντ»

Γκουαρδιόλα: «Αν παίξουμε με αυτό τον τρόπο, δεν έχουμε ελπίδες απέναντι στην Γιουνάιτεντ»
Photo Credits: INTIME

Απογοητευμένος ο Πεπ Γκουαρδιόλα από την εμφάνιση της Σίτι κόντρα στην Σάουθαμπτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απογοητευμένος με την εμφάνιση και τον αποκλεισμό της Σίτι από τον Σάουθαμπτον εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η ουραγός της Premier League, Σαουθάμπτον, έπιασε στον ύπνο την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι και με 2-0 στο «Σεντ Μέρις» την απέκλεισε από τα προημιτελικά του League Cup.

Μετά τον αποκλεισμό οι Πολίτες καλούνται να ανασυγκροτηθούν, καθώς το Σάββατο (14/1) αντιμετωπίζουν στο Ολντ Τράφορντ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος ήταν απογοητευμένος από την ομάδα του, υποστήριξε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πάρουν το ντέρμπι εάν η ομάδα του επαναλάβει τα λάθη που έκανε με τη Σαουθάμπτον.

«Φυσικά αν παίξουμε με αυτόν τον τρόπο δεν έχουμε ελπίδες. Ξέρω σε τι φάση είναι. Πολλά χρόνια ανυπομονούν να μείνουν σε αυτή τη θέση. Ξέρουμε ακριβώς τι να κάνουμε, πρέπει να παίξουμε καλύτερα και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε», είπε και πρόσθεσε:

«Κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Ήταν καλύτεροι. Είχαμε μια κακή βραδιά, έπαιξαν καλά. Ξεκινήσαμε άσχημα κι εκείνοι πραγματοποίησαν μία καλή εμφάνιση. Θέλω να αξίζουμε τη νίκη και δεν την αξίζαμε. Η Σαουθάμπτον αξίζει να είναι στον ημιτελικό αυτής της διοργάνωσης.

Ήταν μια κακή βραδιά. Δεν πλησιάσαμε αυτό που είμαστε. Τρεις ημέρες μετά την Τσέλσι. Τίποτα να πω. Ήταν καλύτεροι, τους συγχαίρουμε και το δεχόμαστε».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X