Άλβαρο Μοράτα: Στην ενταντική η σύζυγος του λόγω επιπλοκών μετά την εγκυμοσύνη

Άλβαρο Μοράτα: Στην ενταντική η σύζυγος του λόγω επιπλοκών μετά την εγκυμοσύνη
Photo Credits: INTIME

Στην εντατική η σύζυγος του Άλβαρο Μοράτα λόγω επιπλοκών μετά τον τοκετό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μοντέλο και επιχειρηματίας Άλις Καμπέλο σύζυγος του Αλβάρο Μοράτα δέχεται εξειδικευμένη φροντίδα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ναβάρα στη Μαδρίτη, αφού υπέστη «επιπλοκές» κατά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού τους.

Ο Ισπανός επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης αποκάλυψε τις δραματικές στιγμές που βίωσε η σύζυγός του καθώς ανακοίνωσε τη γέννηση της πρώτης κόρης του ζευγαριού, της Μπέλα και δημοσίευσε αξιολάτρευτες φωτογραφίες της να κοιμάται με ροζ και λευκές πιτζάμες.

Ο 30χρονος Ισπανός διεθνής δήλωσε:«Η Μπέλα γεννήθηκε στις 9 του μήνα και είναι υπέροχη. Η μαμά δυστυχώς και αφού η γέννα πήγε πολύ καλά, έχει αρχίσει να έχει επιπλοκές που μας έχουν τρομάξει πολύ! Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη ΜΕΘ της Κλινικής του Πανεπιστημίου Navarra τον φροντίζουν οι καλύτεροι γιατροί και σιγά σιγά αναρρώνει πολύ καλά… είναι πολύ δυνατή».

Ο ποδοσφαιριστής δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το ποιες ήταν οι «επιπλοκές», ούτε για την ακριβή κατάσταση της υγείας της, όμως φαίνεται πως η κατάσταση είναι υπό έλεγχο. Ένα πανομοιότυπο μήνυμα εμφανίστηκε στο Instagram του μοντέλου.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Álvaro Morata (@alvaromorata)

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X