Συγκλονίζει ο Κίμιχ: «Σώθηκα από την κατάθλιψη μετά το Μουντιάλ χάρη στα τρία παιδιά μου»

Συγκλονίζει ο Κίμιχ: «Σώθηκα από την κατάθλιψη μετά το Μουντιάλ χάρη στα τρία παιδιά μου»
Photo Credits: INTIME

Ο Τζόσουα Κίμιχ μίλησε για τον αποκλεισμό της Γερμανίας από το Μουντιάλ, και τα παιδιά του που τον βοήθησαν να περάσει την κατάθλιψη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζόσουα Κίμιχ άνοιξε την καρδία του και συγκλόνισε με τα συναισθήματα που ένιωσε μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας στο Μουντιάλ, σημειώνοντας ότι τα παιδία του τον έσωσαν από την κατάθλιψη.

«Ειλικρινά, δεν έπεσα σε τρύπα. Αυτό οφείλεται στα τρία παιδιά μου, με αυτά έχω άλλα πράγματα να κάνω. Οι δηλώσεις μου μετά το Μουντιάλ ήταν πολύ συναισθηματικές. Δεν είναι εύκολο να το αντέξεις όλο αυτό».

Για όσα συνέβησαν στο Κατάρ, τόνισε: «Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για όσα έγιναν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό που συνέβη ήταν απογοητευτικό για όλους. Αλλά για μένα, το να είμαι πίσω στην Εθνική ομάδα μετά από πέντε χρόνια ήταν κάτι πολύ θετικό».

Ο Κίμιχ βρίσκεται με τους συμπαίχτες του στην Μπάγερν Μονάχου στο Κατάρ, όπου προετοιμάζονται για την επανεκκίνηση για το δεύτερο μισό της σεζόν. Οι στόχοι των Βαυαρών είναι σαφείς: το 11ο σερί πρωτάθλημα και η κατάκτηση του Champions League.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X