Η ΑΕΚ απέτισε φόρο τιμής στους δύο φιλάθλους της που έφυγαν από τη ζωή στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Η ΑΕΚ απέτισε φόρο τιμής στους δύο φιλάθλους της που έφυγαν από τη ζωή στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»
Photo Credits: INTIME

Πριν το ματς με την Κηφισιά, η ΑΕΚ έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα για τους δύο φίλους της που έφυγαν από τη ζωή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«ΑΕΚ εδώ, ΑΕΚ εκεί, ΑΕΚ και στον παράδεισο» τραγούδησαν οι φίλοι της ΑΕΚ πριν την έναρξη του αγώνα με ην Κηφισιά για το Κύπελλο Ελλάδος στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Αιτία δεν ήταν άλλη από του δύο φίλους της που έφυγαν από τη ζωή τόσο άδικα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, την περασμένη Κυριακή.

Ο 64χρονος Νίκος Καζαντζόγλου υπέστη ανακοπή πριν την έναρξη της αναμέτρησης, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, όμως δεν τα κατάφερε και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Μοιραία κατάληξη είχε η Κυριακή στο γήπεδο και για τον Γιώργο Σταυρινό ο οποίος έπαθε επίσης ανακοπή στο τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και λίγο αργότερα έφυγε από τη ζωή.

Η ΑΕΚ απέτισε φόρο τιμής σε αμφότερους πριν την έναρξη του αγώνα με την Κηφισιά στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ απέτισε φόρο τιμής στους δύο φιλάθλους της που έφυγαν από τη ζωή στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» Η ΑΕΚ απέτισε φόρο τιμής στους δύο φιλάθλους της που έφυγαν από τη ζωή στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X