ΑΕΚ: Κόντρα στον Άλιμο (21:00) για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΝΟ Ρεθύμνου
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άλιμο με στόχο το εισιτήριο στους «4» του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολη αποστολή για τη γυναικεία ομάδα Πόλο της ΑΕΚ, που την φιλοξενείται απόψε στις 21:00 στο Κολυμβητήριο Αλίμου από την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της Φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η «Ένωση» βρίσκεται σε ανοδική πορεία, δείχνοντας έμπρακτα τη βελτίωσή της, στοχεύει στο να δώσει τον καλύτερό της εαυτό κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο και με στόχο τη μεγάλη πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης, για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Ο Μάρκο Μίσιτς είδε όλες τις αθλητριές του να προπονούνται κανονικά και να τίθενται στη διάθεσή του, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό και για τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται με την έναρξη του Β’ Γύρου του Πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ κινείται παράλληλα και μεταγραφικά εξετάζοντας την περίπτωση της Άννα Πάουλι, η οποία θα καλύψει τη θέση της δεύτερης ξένης παίκτριας, μετά τη λύση της συνεργασίας με την Λαλελέι Ματάφα. Η Πάουλι που είναι γεννημένη 11 Ιουλίου του 2003 και κατάγεται από την Ολλανδία, παίζει σε περιφέρεια και φουνταριστή και έχει αγωνιστεί σε όλες σχεδόν τις ηλικιακές κατηγορίες της εθνικής της, ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε το σκουφάκι της ZVL, ομάδα η οποία φέτος συμμετέχει στο Euro Cup.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X