Το ερυθρόλευκο θράσος καταγράφει νέα ρεκόρ

Το ερυθρόλευκο θράσος καταγράφει νέα ρεκόρ
Photo Credits: INTIME

Ο Insider ξεγυμνώνει την προπαγάνδα του Ολυμπιακού για να τιμωρηθεί η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν θα διαφωνήσουμε με όσους υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός είναι ο αντίπαλος στον οποίο πρέπει να έχουμε περισσότερο τον νου μας. Θα διαφωνήσουμε με αυτούς όμως που το βασίζουν αυτό σε αγωνιστικούς λόγους. Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος γιατί ως οργανισμός είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Η προπαγάνδα του Ολυμπιακού έχει πάρει εργολαβία την προσπάθεια να τιμωρηθεί η ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει γραφτεί λέξη στην αρθρογραφία επιρροής Παναθηναϊκού ή ΠΑΟΚ ή πρέπει να ψάξεις με το μικροσκόπιο για να βρεις κάτι. Αντίθετα όλα τα Μέσα ιδιοκτησίας ή άμεσης επιρροής Μαρινάκη έχουν πέσει με τα μούτρα στον υπέρ πάντων αγώνα και ήδη μιλούν για σκάνδαλα, με αφορμή το κατηγορητήριο.

Για μια ακόμη φορά το θράσος τους ξεπερνά κάθε όριο, αφού τολμούν να αναφερθούν σε ζητήματα υποτροπής για καθυστερημένη έναρξη ή διακοπή λόγω καπνογόνων. Σα να μην έγινε ποτέ το Ολυμπιακός – ΑΕΚ του Νοεμβρίου και σα να μην μείναμε ποτέ όλοι κάγκελο από την ερμηνεία του κανονισμού που δόθηκε από το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας για να μην υποστεί ο Ολυμπιακός τιμωρία έδρας.

Η ΑΕΚ δεν θα είχε παρά να πάρει όλη την αρθρογραφία του Ολυμπιακού μετά την συγκεκριμένη απόφαση, με την οποία μας εξηγούσαν γιατί ήταν σωστή η απόφαση να μην τιμωρηθούν. Κι όμως, παρότι όλα αυτά έχουν συμβεί μόλις μερικές εβδομάδες πριν έχουν το ακραίο θράσος να μιλούν για υπότροπη ΑΕΚ και για δεδομένη τιμωρία. Που αν δεν έρθει, θα είναι αποτέλεσμα εύνοιας για την ΑΕΚ!

Ανακαλύπτουν διακοπές αγώνα για κροτίδες, που ποτέ δεν υπήρξαν. Γιατί ποτέ δεν υπήρξε διακοπή του ματς επειδή έπεσε η η γνωστή κροτίδα. Αλλά επειδή ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έμεινε στο έδαφος για κάποια δευτερόλεπτα. Με την κροτίδα να έχει πέσει πολύ μακριά του και να μη μπορεί με κανένα τρόπο να συνδεθεί με την πτώση του Μπρινιόλι.

Βεβαίως το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού είναι πάντα το γεγονός πως αυτά που θα μπορούσαν εκείνους να τους φέρουν σε δύσκολη θέση, σχεδόν ποτέ δεν αναδεικνύονται στο μέγεθος που τους αρμόζει. Πρώτον γιατί το μεγαλύτερο κομμάτι των συστημικών Μ.Μ.Ε της χώρας τους ανήκει, είτε το ελέγχουν έμμεσα. Δεύτερον γιατί ακόμη κι αυτά που δεν τους ανήκουν ή δεν τα ελέγχουν άμεσα τους φοβούνται. Τρίτον γιατί και τα συστημικά Μ.Μ.Ε που έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό, αποφεύγουν να αναδείξουν τέτοια ζητήματα.

Αν όλα αυτά δεν συνέβαιναν, τότε δεν θα ασχολούμασταν σήμερα με το αν θα πρέπει να τιμωρηθεί η ΑΕΚ ή όχι, αλλά με το τι έγινε στο παρασκήνιο του Ολυμπιακός Β΄- Κηφισιά. Τι έγινε με επίκεντρο την παρουσία του διαιτητή Βάτσιου στο Ρέντη και κυρίως με το πως σε ένα ματς στο οποίο είχαμε αποχώρηση ομάδας από το γήπεδο, είναι τόσο εκπληκτικά καθαρό το φύλλο αγώνα.

Θα ασχολούταν το ρεπορτάζ (αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα ) με το αν αληθεύουν ή όχι πληροφορίες που δεδομένα είναι στην διάθεση της ΚΕΔ γύρω από αυτό το παιχνίδι. Αλλά τίποτε απ’ όλα αυτά δεν συμβαίνει. Σήμερα είναι Τετάρτη, χθες Τρίτη κι αύριο Πέμπτη… Και φυσικό είναι υπό αυτές τις συνθήκες το θράσος τους να καταγράφει νέα ρεκόρ. Νιώθουν ανέγγιχτοι από κάθε έννοια υποχρέωσης νομιμότητας κι ως εκ τούτου νιώθουν ελεύθεροι να προκαλούν με το να επιτίθενται κι από πάνω στον διαιτητή Βάτσιο και στην ΚΕΔ. Επειδή ορίστηκε αμέσως μετά σε ματς κυπέλλου ο συγκεκριμένος διαιτητής.

O Insider

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X