H ΑΕΚ Κ19 έφερε ισοπαλία (2-2) με την Μαρσέιγ για το Al Abtal International Cup

H ΑΕΚ Κ19 έφερε ισοπαλία (2-2) με την Μαρσέιγ για το Al Abtal International Cup

Η ΑΕΚ Κ19 έχανε με 2-0, ωστόσο κατάφερε να πάρει την ισοπαλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισόπαλη με 2-2 αναδείχθηκε η Κ19 της ΑΕΚ σε ματς με την αντίστοιχη της Μαρσέιγ.

Η ΑΕΚ Κ19 έδωσε τον τρίτο της αγώνα για το Al Abtal International Cup, ο οποίος διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ciudad Del Futbol, στη Μαδρίτη.

Η γαλλική ομάδα προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος, αλλά η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει πριν την ανάπαυλα με γκολ του Τάσου Κοντορουχά, μετά από ασίστ του Αντώνη Γεωργέα. Η ισοφάριση για την ελληνική ομάδα ήρθε στο 65′ με άψογο τελείωμα του Αρη Ανδρικόπουλου. Ηταν ένας αγώνας υψηλής έντασης και ποιότητας, με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τη Μαρσέιγ να προηγείται κόντρα στη ροή του αγώνα και με την ΑΕΚ να απαντά άμεσα και να φτάνει στην ισοπαλία.

Το αποτέλεσμα, βέβαια, είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει, αφού το ζητούμενο σε ένα τόσο σημαντικό για τους νεαρούς αθλητές τουρνουά προσομοίωσης επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι η συγκομιδή εμπειριών μέσα από τις συναντήσεις με τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Απέναντι στη Μαρσέιγ, μια ομάδα με πολύ μεγάλη χρηματιστηριακή αξία για την ηλικιακή της κατηγορία, η Κ19 της ΑΕΚ ακολούθησε τις αγωνιστικές της αρχές και έκανε το καλύτερό της παιχνίδι στη διοργάνωση. Πρόκειται για μια ομάδα που απαρτίζεται, βάσει στρατηγικού σχεδιασμού, κυρίως από παιδιά γεννημένα το 2005 και το 2006, αν και το έτος γέννησης που αποτελεί το όριο ηλικίας για τη σεζόν 2022-23 στη Super League K19 είναι το 2004.

Η σύνθεση της ΑΕΚ (προπονητής Γενναίος Καραχάλιος): Μπαλαμώτης (71′ Καλιάρος) Σβίγκος, Κοσίδης, Βαλκάνης (71′ Αντωνόπουλος) Γιαννούλης (63′ Χατζηνικολάου) Μαρούτσης, Κρουσελνίτσκι (55′ Μούτσα) Κυρσανίδης (71′ Γεωργόπουλος) Γεωργέας, Κοντάκης (55′ Ανδρικόπουλος) Κοντορουχάς (71′ Βάσιλας).

Το AL ABTAL INTERNATIONAL CUP είναι ένα διεθνές τουρνουά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο έχει στόχο να προβάλλει τα μελλοντικά αστέρια του διεθνούς ποδοσφαίρου. Συμμετέχουν 16 ομάδες από την Ευρώπη (ΑΕΚ, Μονακό, Αούστρια Βιένης, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Γκενκ, Νιούκαστλ, Ολυμπιακός, Μαρσέιγ, ΠΑΟΚ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ερυθρός Αστέρας, Σλάβια Πράγας, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Βαλένθια, Βιγιαρεάλ) και δύο ομάδες επιλέκτων από τη Σαουδική Αραβία (Green Future Falcons, White Future Falcons).

Η ελληνική ομάδα που έχει τοποθετηθεί στον δεύτερο όμιλο, είχε αρχίσει με δύο ήττες από Green Future Falcons και Ρεάλ Μαδρίτης και θα τεθεί επίσης αντιμέτωπη με Γκενκ (15/2/2023) και White Future Falcons (8/3/2023).

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X