Διακόπηκε η δίκη Πισπιρίγκου - Συνεχίζεται στις 31 Ιανουαρίου

Ραγδαίες εξελίξεις με την Πισπιρίγκου: Δεν απολογείται σήμερα, δεκτό το αίτημα Κούγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, διεκόπη για τις 31 Ιανουαρίου καθώς είναι σε εξέλιξη η ανακριτική διαδικασία με την απολογία της κατηγορούμενης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τετάρτης (11/1) έφτασε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων η 34χρονη από την Πάτρα, για να απολογηθεί για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της.

Οι βασικοί άξονες της υπερασπιστική της γραμμής είναι ότι είναι αθώα, ότι τα παιδιά της δεν δολοφονήθηκαν, ότι πέθαναν και τα δύο μικρότερα παιδιά της από παθολογικά αίτια.


Η 34χρονη αμφισβητεί ευθέως το πόρισμα Καρακούκη και Καλόγρηα που κάνει λόγο για ασφυξία ως αιτία θανάτου για τα μικρότερα παιδιά και για αυτό άλλωστε ο κ. Κούγιας το προηγούμενο διάστημα είχε ζητήσει να καταθέσουν στην ανακρίτρια μία σειρά από ιατροδικαστές, προκειμένου να υποστηρίξουν όπως νομίζουν τη θέση τους ότι τα παιδιά δεν κατέληξαν μετά από εγκληματική ενέργεια αλλά από παθολογικά αίτια.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορουμένης και πατέρας των τριών κοριτσιών Μάνος Δασκαλάκης προσήλθε στο δικαστήριο, καθώς επρόκειτο να καταθέσει ως πρώτος μάρτυρας για τη υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας.

Κατά την είσοδο στην ανακρίτρια ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις σχετικά με την απολογία της, αλλά και την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών.

Κούγιας για υπόθεση Πισπιρίγκου: «Πρόσωπο κατευθύνει τους ανακριτές»

«Προσερχόμεθα για να απολογηθούμε. Η απολογία σήμερα θα γίνει διότι όλα τα δικονομικά προβλήματα λύθηκαν και τα αιτήματά μας εν μέρει ικανοποιήθηκαν. Ελπίζουμε η κα ανακρίτρια να μην δείξει την ίδια μεροληπτική στάση που είχε δείξει προηγουμένως. Στην υπόθεση αυτή υποκρύπτεται ένα πρόσωπο το οποίο έχει κατευθύνει και την ανάκριση όσον αφορά την υπόθεση της Τζωτζίνας όσο και την υπόθεση της Μαλένας και της Ίριδας. Πρόκειται για μια γυναίκα η οποία έγινε καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε από φαρμακοποιός και βρέθηκε με ειδικότητα στην ιατροδικαστική λόγω των προσωπικών της σχέσεων με καθηγητή. Προκαλώ τη συγκεκριμένη κυρία να επιτρέψει να αρθεί το τηλεφωνικό της απόρρητο για να φανεί πόσες φορές έχει μιλήσει με τους Καρακούκη – Καλογρηά και τον Λέων. Αυτό το απόρρητο θα αποδείκνυε το πως κατασκευάστηκαν οι κατηγορίες κατά της εντολέως μου».

Παράλληλα, άφησε αιχμές για τον δικηγόρο Όθωνα Παπαδόπουλος σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει ότι ο Κούγιας εξαγόρασε την υπόθεση. «Αντί να την υπερασπίζεται έγινε συμπαρουσιαστής εκπομπής» είπε και έστειλε ένα μήνυμα σε όσους του επιτίθενται. «Να κοιτάξουν να με μιμηθούν».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X