ΠΑΟΚ: Άναψαν... φωτιές οι Σλοβένοι με τα δημοσιεύματα για Κούρτιτς και Σαουδική Αραβία

ΠΑΟΚ: Άναψαν... φωτιές οι Σλοβένοι με τα δημοσιεύματα για Κούρτιτς και Σαουδική Αραβία
Photo Credits: INTIME

«Φωτιές» στον ΠΑΟΚ από δημοσιεύματα στη Σλοβενία περί ενδιαφέροντας από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας για τον Κούρτιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άναψαν… φωτιές στον ΠΑΟΚ από δημοσιεύματα στη Σλοβενία περί ενδιαφέροντας από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας για τον Γιάσμιν Κούρτιτς.

Ανήμερα των γενεθλίων του, κλείνοντας τα 34 του χρόνια, ο Γιάσμιν Κούρτιτς επέστρεψε… στο προσκήνιο, καθώς δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Sportsklub» υποστηρίζει ότι ετοιμάζει βαλίτσες για τη Σαουδική Αραβία βαδίζοντας στα χνάρια του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως αναφέρει το «Sportsklub», ο 34χρονος Σλοβένος μέσος βρίσκεται στα ραντάρ αρκετών συλλόγων της Μέσης Ανατολής και όχι μόνο, πέντε μήνες πριν από τη λήξη της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Η τελευταία φορά που ο έμπειρος διεθνής Σλοβένος αγωνίστηκε με την «ασπρόμαυρη» φανέλα ήταν στα τέλη Οκτωβρίου, απέναντι στην ΑΕΚ, κι έκτοτε δεν έχει έπαιξε σε κάποιο παιχνίδι, λόγο και των προβλημάτων στο γόνατο που δεν του έχουν επιτρέψει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς από τις αρχές Δεκεμβρίου.

«Μπορεί να ακολουθήσει τα βήματα του Πορτογάλου σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο και να βρεθεί στη Σαουδική Αραβία», σημειώνει μεταξύ άλλων το «Sportsklub», χωρίς να αποκαλύπτει την ομάδα που ενδιαφέρεται να αποκτήσει τα δικαιώματα του Γιάσμιν Κούρτιτς.

Εκτός από τη Σαουδική Αραβία, στο παιχνίδι για την απόκτηση του Σλοβένου είναι και ομάδες από την πρώτη κατηγορία της Τουρκίας και την Ιταλία, εκεί όπου ο 34χρονος μέσος αγωνίστηκε για πάνω από μια δεκαετία.

Εμπόδιο για μια πιθανή μεταγραφή τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του Κούρτιτς, είναι το πρόβλημα στο γόνατό του, «γι’ αυτό και πρόσφατα υποβλήθηκε σε μια μικροεπέμβαση, η οποία θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου δέκα μέρες», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X