ΑΕΚ: Κοντά στην Άννα Πάουλι η γυναικεία ομάδα πόλο

ΑΕΚ: Κοντά στην Άννα Πάουλι η γυναικεία ομάδα πόλο

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση της Άννας Πάουλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία με τις δύο τελευταίες νίκες να της  επιτρέπουν να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της.

Η διοίκηση προσπαθεί παράλληλα να στηρίξει και μεταγραφικά την ομάδα ενισχύοντας το ρόστερ της για το δεύτερο μισό της σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση της Άννα Πάουλι, η οποία θα καλύψει τη θέση της δεύτερης ξένης παίκτριας, μετά τη λύση της συνεργασίας με την Λαλελέι Ματάφα.

Η Πάουλι που είναι γεννημένη 11 Ιουλίου του 2003 και κατάγεται από την Ολλανδία, παίζει σε περιφέρεια και φουνταριστή και έχει αγωνιστεί σε όλες σχεδόν τις ηλικιακές κατηγορίες της εθνικής της, ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε το σκουφάκι της ZVL, ομάδα η οποία φέτος συμμετέχει στο Euro Cup. Στις τάξεις της ΑΕΚ περιμένουν από την αθλήτρια να περάσει τα ιατρικά και αν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Οι μεταγραφές μάλιστα δεν σταματούν εδώ με την ομάδα να βρίσκεται κοντά και στη Μαρία Ντάσιου.

 

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X