«Η ΑΕΚ θέλει να επεκτείνει τον δανεισμό του Πινέδα για άλλη μια σεζόν»

Έκκληση της ΑΕΚ στον κόσμο, να μην ταξιδέψει στην Τρίπολη
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η ΑΕΚ ενημέρωσε τη Θέλτα πως επιθυμεί να κρατήσει με τη μορφή δανεισμού τον Ορμπελίν Πινέδα και την επόμενη σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ορμπελίν Πινέδα αποτελεί έναν παίκτη που κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ. Ο 26χρονος Μεξικανός χαφ υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα στην Ένωση είναι ένα από τα βασικά γρανάζια των κιτρινόμαυρων, ωστόσο το καλοκαίρι ο δανεισμός του από τη Θέλτα λήγει.

Στη συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και της Θέλτα δεν είχε τοποθετηθεί οψιόν αγοράς καθώς ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Κάρλος Μουρίνιο ζητούσε πολύ υψηλά ποσά.

Μένει να φανεί τι θα συμβεί μέσα στους επόμενους μήνες αναφορικά με το μέλλον του, ωστόσο από την Ισπανία δημοσίευμα τονίζει πως η ΑΕΚ έχει ήδη ενημερώσει τη Θέλτα ότι θέλει να κρατήσει τον Πινέδα και την επόμενη σεζόν με τη μορφή δανεισμού.

Όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα Estadio Deportivo, «η διοίκηση της ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει τις αρχικές επαφές με τη Θέλτα προσπαθώντας να επεκτείνουν τον δανεισμό του Πινέδα για μετά τις 30 Ιουνίου», προσθέτοντας ωστόσο ότι οι απαιτήσεις του κλαμπ από το Βίγο ίσως αποτελούν πρόβλημα: «Αυτό βέβαια θα μπορούσε να προσκρούσει στις υψηλές αξιώσεις των ανθρώπων του Βίγο».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X