Ξεκάθαρη η ΑΕΚ: «Δεν μας απασχολεί ο Κουγιατέ»

Ξεκάθαρη η ΑΕΚ: «Δεν μας απασχολεί ο Κουγιατέ»
Photo Credits: INTIME

Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την υπόθεση του Κίκι Κουγιατέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να… σβήσει τις φωτιές που άναψαν οι Γάλλοι αναφορικά με τον Κίκι Κουγιατέ επιχειρεί η ΑΕΚ.

Δημοσίευμα της Equipe ανέφερε νωρίτερα ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει κίνηση για την απόκτηση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού από το Μάλι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την γαλλική Μετς μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης δεν απασχολεί την Ένωση την παρούσα στιγμή με τους «κιτρινόμαυρους» να λένε χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει κανένα θέμα για την απόκτησή του.

Ο 25χρονος αμυντικός έχει πραγματοποιήσει 13 συμμετοχές στην φετινή σεζόν με την γαλλική ομάδα στην οποία βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2020, όταν και είχε δαπανήσει 3,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Τρουά. Να σημειωθεί πως είναι διεθνής με την εθνική Μάλι και έχει φορέσει 21 φορές τη φανέλα της ομάδας.

Το φλερτ ΑΕΚ και Κουγιατέ το καλοκαίρι

Η ΑΕΚ είχε «τσεκάρει» τον Κίκι Κουγιατέ από το καλοκαίρι μιας και σκάναρε εκτενώς την γαλλική αγορά, από την οποία απέκτησε άλλωστε τον Αρόλντ Μουκουντί. Έκτοτε παρέμενε στη μεγάλη λίστα των παικτών που θα κοιτούσε ξανά τη θέση.

Ωστόσο, δεν υφίσταται καμία πρόταση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ όπως αυτή που αναφέρουν οι Γάλλοι. Πληροφορίες αναφέρουν πως η Ένωση έκανε μια κρούση προς την Μετς για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται με τον ποδοσφαιριστή με τους Γάλλους να έχουν ακόμα πολύ υψηλές απαιτήσεις, όπως και το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Γάλλοι ήθελαν 5 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη από το Μάλι.

Ωστόσο, σύμφωνα με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, δεν υπήρξε επίσημη πρόταση προς την Μετς για τον Κουγιατέ. Η Ένωση το μόνο που έκανε ήταν να ενημερωθεί, όπως και για άλλες περιπτώσεις που είναι στη λίστα του σκάουτινγκ εδώ και καιρό.

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X