Ο Παναγιώτης Γλύκος διαφημίζει νήμα για ψάρεμα! (VIDEO)

Ο Παναγιώτης Γλύκος διαφημίζει νήμα για ψάρεμα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρα από την αγάπη για το ποδόσφαιρο, που έγινε και το επάγγελμα του, ο Παναγιώτης Γλύκος έχει πάθος για τη θάλασσα και το ψάρεμα, κάτι που έχει εκφράσει πολλές φορές σε δηλώσεις του.

Ο άλλοτε τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και της εθνικής ομάδας είναι ο πρωταγωνιστής διαφήμισης για είδη αλιείας, και συγκεκριμένα για νήμα για ψάρεμα, με το βίντεο του να έχει γίνει viral σε TikTok και YouTube. «Νήμα για ψάρεμα και όχι για τα δόντια», όπως λέει χαρακτηριστικά!

Ο 36χρονος άσος ασχολήθηκε με το ψάρεμα από μικρή ηλικία και έγινε η αγαπημένη του ασχολία. «Ο πατέρας μου και οι περισσότεροι θείοι µου ήταν ψαράδες, οπότε µπήκε µέσα µου από µικρό παιδί το µικρόβιο που λέγεται θάλασσα. Είναι κάποιες στιγµές στη ζωή µου που δε θέλω να µιλάω σε κανένα και η πρώτη µου επιλογή είναι αυτή της θάλασσας, που µε ηρεµεί τόσο πολύ και καταφεύγω σε αυτή για ξεχαστώ», όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, εμφανίστηκε τελευταία φορά με τον Απόλλωνα Λάρισας στην Super League 2 το 2022.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X