Μπορμπόκης για Τσούμπερ: «Βλέπω μεγάλη απογοήτευση στη συμπεριφορά του, καθρέπτης δεν είναι το γήπεδο» (VIDEO)

Μπορμπόκης στο ENWSI TV για το ντέρμπι: «Ημουν σίγουρος πως η ΑΕΚ θα νικήσει τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η εικόνα του Στίβεν Τσούμπερ προβληματίζει τον Βασίλη Μπορμπόκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ νίκησε ένα πολύ δύσκολο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό με 1-0 σε ένα ματς που ο Ματίας Αλμέιδα έκανε μόλις δύο αλλαγές (συν αυτή του Μήτογλου στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων).

Μια από τις δύο αλλαγές ήταν αυτή του Στίβεν Τσούμπερ ο οποίος αντικατέστησε τον Νόρντιν Άμραμπατ στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ελβετός άσος παρότι δεδομένα προσέφερε φρέσκα πόδια στο σχήμα του Ματίας Αλμέιδα, οι επιλογές του μέσα στο παιχνίδι δεν ήταν καλές. Κρατούσε την μπάλα περισσότερο από όσο έπρεπε, δεν έπαιζε στην ταχύτητα που συνηθίζει η Ένωση και οι τελικές του πάσες ήταν υπό του μετριού, όπως και οι περισσότερες επιλογές του.

Ο Μπορμπόκης στο ENWSI TV για τον Τσούμπερ

Η εικόνα του Τσούμπερ μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ και το χειρουργείο του είναι σαφώς καλύτερη από την τελευταία του εμφάνιση στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Φαίνεται πιο… φιτ, αλλά το μυαλού δείχνει να μην είναι συγκεντρωμένο και δείχνει ένα άγχος να… αποδείξει ότι ακόμα μπορεί να προσφέρει.

Ο Βασίλης Μπορμπόκης μιλώντας στο ENWSI TV και τον Σταύρο Καζαντζόγλου ανέφερε πως βλέπει μεγάλη απογοήτευση στη συμπεριφορά του Ελβετού μεσοεπιθετικού.

Δείτε όσα είπε:


ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X