Μπορμπόκης για τη σημασία της νίκης της ΑΕΚ με ΠΑΟ: «Με αυτή μπαίνεις στο πρωτάθλημα, έλειψε ο Πινέδα από τη δημιουργία» (VIDEO)

Μπορμπόκης στο ENWSI TV για το ντέρμπι: «Ημουν σίγουρος πως η ΑΕΚ θα νικήσει τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Βασίλης Μπορμπόκης για τον στόχο του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη και πολύ σημαντική χαρακτηρίζεται η νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού στο αθηναϊκό ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η Ένωση έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού στην καυτή της έδρα με ένα τρίποντο που αλλάζει ξανά τα βαθμολογικά δεδομένα στο πρωτάθλημα.

Ο Μπορμπόκης στο ENWSI TV για το ντέρμπι

Ο Βασίλης Μπορμπόκης για ακόμα μια Δευτέρα ήταν στο AEK after του ENWSI TV και μίλησε για το ματς της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό. Όπως είπε, με αυτό το τρίποντο στο ντέρμπι, ο Δικέφαλος κάνει ξανά δυναμικό μπάσιμο για το πρωτάθλημα αφού έκανε άμεσο ρελάνς μετά την ήττα στα Ιωάννινα.

Παράλληλα ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και προπονητής, αναφέρθηκε στην ελλιπή δημιουργία της Ένωσης στο ντέρμπι. Όπως είπε ο Βασίλης Μπορμπόκης θα περίμενε από τον Πινέδα να κάνει περισσότερα σε αυτό το ματς με τον ρυθμό που απέκτησε.

Δείτε όσα είπε:


Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X