Τα δεδομένα και η θέση της ΑΕΚ για Κουγιατέ

Τα δεδομένα και η θέση της ΑΕΚ για Κουγιατέ
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει για την ΑΕΚ και τον 25χρονο στόπερ Κίκι Κουγιατέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φωτιές έβαλε το δημοσίευμα της γαλλικής «Equipe» πως η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ μαζί με την Μπεσίκτας στην Μετς για τον Κίκι Κουγιατέ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει σύμφωνα με τους Γάλλους κίνηση για την απόκτηση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού από το Μάλι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την γαλλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο 25χρονος αμυντικός έχει πραγματοποιήσει 13 συμμετοχές στην φετινή σεζόν με την γαλλική ομάδα στην οποία βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2020, όταν και είχε δαπανήσει 3,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Τρουά.

Να σημειωθεί πως είναι διεθνής με την εθνική Μάλι και έχει φορέσει 21 φορές τη φανέλα της ομάδας.

Η θέση της ΑΕΚ για τον Κουγιατέ

Η ΑΕΚ έχει «τσεκάρει» τον Κίκι Κουγιατέ από το καλοκαίρι μιας και σκάναρε εκτενώς την γαλλική αγορά, από την οποία απέκτησε άλλωστε τον Αρόλντ Μουκουντί. Έκτοτε παραμένει στη λίστα των παικτών που την απασχολούν για μια θέση που δεδομένα θα χρειαστεί ενίσχυση αν όχι τώρα, το καλοκαίρι.

Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έκανε μια κρούση προς την Μετς για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται με τον ποδοσφαιριστή με τους Γάλλους να έχουν ακόμα πολύ υψηλές απαιτήσεις, όπως και το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Γάλλοι θέλουν 5 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη από το Μάλι .

Ωστόσο, σύμφωνα με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, δεν υπήρξε επίσημη πρόταση προς την Μετς για τον Κουγιατέ αυτή τη στιγμή. Η Ένωση το μόνο που έκανε ήταν να ενημερωθεί, όπως και για άλλες περιπτώσεις που είναι στη λίστα του σκάουτινγκ εδώ και καιρό.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X