Μάνος Δασκαλάκης: Βάζει μπρος το διαζύγιο και καταθέτει πρώτος εναντίον της Πισπιρίγκου

Μάνος Δασκαλάκης: Βάζει μπρος το διαζύγιο και καταθέτει πρώτος εναντίον της Πισπιρίγκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επανεμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη, του πατέρα των αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα, ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητη. Ντυμένος στα μαύρα, με τα γυαλιά που φορούσε να έχουν αλλάξει το στιλ που τον είχαμε συνηθίσει, τόσο μέσα από τα βίντεο κλιπ που είχε γυρίσει στην Πάτρα, όσο και πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν ακόμα στο πλευρό της γυναίκας του, προσπαθούσε να την στηρίξει όπως και όσο μπορούσε.

Ο 31χρονος πατέρας ζήτησε διαζύγιο μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων από την 34χρονη και βρίσκεται σταθερά πλέον απέναντί της. Είναι πεπεισμένος από τα στοιχεία που έχουν προκύψει πως η γυναίκα που παντρεύτηκε και τον έκανε πατέρα, είναι εκείνη που τα δολοφόνησε. Κάτι πάντως που θα κριθεί στα δικαστήρια.

Το πρωί, μέσα στα δικαστήρια η 34χρονη είδε για πρώτη φορά από κοντά των πρώην σύζυγό της, αλλά δεν αντάλλαξαν ούτε μία κουβέντα. Εκείνη, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, τον κοιτούσε επίμονα, με τον πρώην άντρα της να μην πλησιάζει και διαρκώς να στέκεται δίπλα στον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί.

Η παρουσία του πατέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στα δικαστήρια δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε από τον Αλέξη Κούγια. Ο έμπειρος ποινικολόγος εξαπέλυσε επίθεση και επανέλαβε πως η στήριξη του κατηγορητηρίου από τον ίδιο, θα αποδειχθεί λάθος.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο dessou.gr

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X