
Ακόμη δύο σημαντικές δωρεές για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ που θα λειτουργήσει τους προσεχείς μήνες στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena».
Ακόμη δύο σημαντικές δωρεές για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ!
Οι δωρεές για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ που θα λειτουργήσει στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.
Ο φίλος της ΑΕΚ, Θοδωρής Λαμπρόπουλος , πρόσφερε, επ’ ονόματι και του αδελφού του Μάκη αλλά και του πατέρα του Άρη που έχει φύγει από τη ζωή, το μαντήλι που είχε κυκλοφορήσει το 1977 εν όψει των αγώνων με τη Γιουβεντους για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.
Επίσης ο φίλαθλος Γιάννης Μολές πρόσφερε ένα επίσης σημαντικό κειμήλιο, το μετάλλιο κατάκτησης από την ΑΕΚ του πρωταθλήματος μπάσκετ της περιόδου 2001-2002!
Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ENWSI TV: AEK game απόψε στις 19:25 με LIVE μετάδοση του ματς με τον Άρη από Καζαντζόγλου – Τσίλη!
- Στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» η Βιγιαρεάλ για Λιβάι Γκαρσία
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Η 11άδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη (ΦΩΤΟ)
- Κιτρινόμαυρος χαμός στην κοπή πίτας της «Θύρα 21» με Ατματσίδη, Βασιλόπουλο, Καραγκιοζόπουλο και Καραλή (ΦΩΤΟ)



ΑΕΚ-Άρης: Τρομερή στιγμή με τον Άμραμπατ να αγκαλιάζει τον Πίρσμαν (VIDEO)

Έλενα Κρεμλίδου: «Στα πρόθυρα αυτοκτονίας για την υπόθεση του revenge porn» (VIDEO)

ΑΕΚ-Άρης: Σκοράρει ο Αραούχο, ο Γκοντίνιο έδωσε φάουλ το… άγγιγμα στον Ματέο Γκαρσία (VIDEO)

ΑΕΚ-Άρης: Ο κόσμος της ΑΕΚ τίμησε τον Άλκη με θερμό χειροκρότημα!

Εικόνες από το ΑΕΚ – Άρης