Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Άντονι τράκαρε το αυτοκίνητό του αξίας 100.000 λιρών

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Άντονι τράκαρε το αυτοκίνητό του αξίας 100.000 λιρών
Photo Credits: INTIME

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι, τράκαρε την BMW του αξίας 100.000 λιρών σε αυτοκινητόδρομο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ξυνή» βγήκε η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Γούλβς στο Άντονι, καθότι ο βραζιλιάνος μετά την λήξη του αγώνα, τράκαρε την πανάκριβη BMW του, αξίας 100.000 λιρών.

Σύμφωνα με την βρετανική «Sun», ο 22χρονος Βραζιλιάνος σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι, τράκαρε την BMW X6 του στην λεωφόρο M56 κοντά στο σπίτι του στο Hale, στο Greater Manchester, ενώ οδηγούσε σε γλιστηρό οδόστρωμα.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, με τον Άντονι να περνάει από αλκοτέστ, πριν το αυτοκίνητό του ανακτηθεί. Η εφημερίδα ωστόσο τονίζει πως δεν εμπλέκεται κανείς άλλος στο ατύχημα.

Πηγή της «The Sun» δήλωσε: «Ήταν σκοτεινά και βρεγμένα και έκανε λάθος εκτίμηση. Συγκλονίστηκε, αλλά ευτυχώς δεν εμπλέκεται κανείς άλλος και δεν τραυματίστηκε».

Ο Άντονι, ο οποίος έφτασε στο «Ολντ Τράφορντ» νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, δεν συμμετείχε στη νίκη της Μαν. Γιουνάιτεντ με 3-0 επί της Μπόρνμουθ την Τρίτη, αλλά επέστρεψε στην αποστολή την Παρασκευή και πέτυχε το εναρκτήριο γκολ στη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» με 3-1 επί της Έβερτον.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X