Μυθικές ατάκες Μελισσανίδη σε Αντωνιάδη-Δομάζο: «Ρολς Ρόις είσαι Μιμάκο, τώρα μπαίνεις και παίζεις και θα σε πουλήσω!»

Μυθικές ατάκες Μελισσανίδη σε Αντωνιάδη-Δομάζο: «Ρολς Ρόις είσαι Μιμάκο, τώρα μπαίνεις και παίζεις και θα σε πουλήσω!»
Photo Credits: INTIME

Φοβερές ατάκες για ακόμα μια φορά από τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία λαμπρή ποδοσφαιρική στιγμή έζησαν όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στις σουίτες της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena» μετά από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Δύο κορυφαίοι Έλληνες ποδοσφαιριστές, ο Αντώνης Αντωνιάδης και ο Μίμης Δομάζος συνάντησαν τον Δημήτρη Μεσσαλινανίδη και οι διθυραμβικές ατάκες του προέδρου της Ένωσης για τους δύο εμβληματικούς παίκτες της αντίπαλης ομάδας έγραψαν ιστορία.

Οι τρεις άνδρες, καθώς έφευγαν από το γήπεδο, συναντήθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο. Συγκίνηση και εναγκαλισμοί δημιούργησαν μία υπέροχη ατμόσφαιρα.

Συζήτησαν για αρκετή ώρα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, απευθυνόμενος στον Μίμη Δομάζο να λέει: «Ρολς Ρόις είσαι Μιμάκο. Τώρα μπαίνεις και παίζεις και θα σε πουλήσω».

Πλήρης αποθέωση στον Αντώνη Αντωνιάδη από τον διοικητικό ηγέτη των κιτρινόμαυρων: “Είσαι παικτάρα, πρέπει να τον προσκυνάτε κάθε μέρα” είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης.

Η κουβέντα συνεχίστηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αγκαλιάζεται στο τέλος με τις δύο δόξες, όπως και και με τη σύζυγο του Αντωνιάδη, Κατερίνα και την κόρη του Δομάζου, Θεόπη αποχαιρετώντας τους με μία εσάνς νοσταλγίας να πλανάται στην OPAP Arena.Μυθικές ατάκες Μελισσανίδη σε Αντωνιάδη-Δομάζο: «Ρολς Ρόις είσαι Μιμάκο, τώρα μπαίνεις και παίζεις και θα σε πουλήσω!» Μυθικές ατάκες Μελισσανίδη σε Αντωνιάδη-Δομάζο: «Ρολς Ρόις είσαι Μιμάκο, τώρα μπαίνεις και παίζεις και θα σε πουλήσω!» Μυθικές ατάκες Μελισσανίδη σε Αντωνιάδη-Δομάζο: «Ρολς Ρόις είσαι Μιμάκο, τώρα μπαίνεις και παίζεις και θα σε πουλήσω!» Μυθικές ατάκες Μελισσανίδη σε Αντωνιάδη-Δομάζο: «Ρολς Ρόις είσαι Μιμάκο, τώρα μπαίνεις και παίζεις και θα σε πουλήσω!» Μυθικές ατάκες Μελισσανίδη σε Αντωνιάδη-Δομάζο: «Ρολς Ρόις είσαι Μιμάκο, τώρα μπαίνεις και παίζεις και θα σε πουλήσω!»

Πηγή: Sport24

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X