Τα συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον 57χρονο φίλαθλο που «έφυγε» μέσα στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Τα συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον 57χρονο φίλαθλο που «έφυγε» μέσα στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Γιώργο Σταυρινό που έφυγε από τη ζωή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πένθος σκόρπισε στην οικογένεια της ΑΕΚ η είδηση του θανάτου ενός οπαδού της χθες στο γήπεδο!

Ενας φίλος της Ένωσης έχασε τη ζωή του από ανακοπή, κατά την διακομιδή του σε νοσοκομείο, ενώ ένας δεύτερος παραμένει στο νοσοκομείο «Αγία Ολγα».

Η χαρά των οπαδών της ΑΕΚ για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», επισκιάστηκε από ένα θλιβερό περιστατικό που συνέβη στην Θύρα 40 την ώρα του ματς. Ο φίλος της Ενωσης, 57 ετών, υπέστη ανακοπή μετά το τέλος του αγώνα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Αγία Ολγα, όπου αργότερα έγινε γνωστό πως «έφυγε» από τη ζωή.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η οικογένεια της ΑΕΚ θρηνεί την ξαφνική απώλεια του φιλάθλου Γιώργου Σταυρινού που έφυγε από τη ζωή στα 57 του χρόνια από ανακοπή, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος που σε όλη τη ζωή του ακολουθούσε πιστά την ΑΕΚ και ήταν πολύ αγαπητός στους κύκλους των οπαδών, έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα στο νέο μας γήπεδο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι διασώστες. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα συλλυπητήριά στους οικείους του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X