Τα αδιανόητα ποσά που χρεώνουν διάσημοι στο Instagram: Καρντάσιαν και Κριστιάνο ζητάνε μια περιουσία (VIDEO)

Τα αδιανόητα ποσά που χρεώνουν διάσημοι στο Instagram: Καρντάσιαν και Κριστιάνο ζητάνε μια περιουσία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πίσω από τον Κριστιάνο βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος χρεώνει 1,7 εκατομμύρια δολάρια για μια ανάρτηση στο Instagram

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ζαλίζουν τα ποσά που χρεώνουν οι διάσημοι για τις αναρτήσεις τους στο Instagram. Τα ποσά για μία διαφήμιση στους λογαριασμούς των διάσημων είναι εξωπραγματικά.

Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ χρεώνει 2,3 εκατομμύρια δολάρια για να διαφημίσει ένα προϊόν μέσα από το προφίλ του στο Instagram, στον οποίο τον ακολουθούν 529 εκατομμύρια άνθρωποι.

Πίσω από τον Κριστιάνο βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος χρεώνει 1,7 εκατομμύρια δολάρια για μια ανάρτηση στο Instagram. Οι ακόλουθοι του Μέσι έχουν αυξηθεί κατακόρυφα μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή, φτάνοντας τους 415 εκατ. χρήστες.

Από κοντά ακολουθεί και η Κιμ Καρντάσιαν, της οποίας κάθε χρέωση στο Instagram φτάνει τα 1,6 εκατ. δολάρια. Σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί και η Μπιγιονσέ με 1,3 εκατ. δολάρια για κάθε ανάρτηση.


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X