StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 8/1)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 8/1)

Ανάλυση και Προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ:

Τρία στα τρία γιατην Ατλέτικο στην επιστροφή από τη διακοπή,αλλά σε παιχνίδια χωρίς ανταγωνιστικούςαντιπάλους. Συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα επικράτησε με 2-0 της ουραγού Έλτσε, ενώέδωσε και δύο ματς Κυπέλλου με ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών. 3-1 απέναντι στην Αρεντέιρο και 2-0 κόντρα στην Οβιέδο για την Ατλέτικο, η οποία προσπαθεί να επιστρέψειστην τρίτη θέση αλλά και να μπει ξανά στο κόλπο της κορυφής, από την οποία απέχει με 11βαθμούς. Θα τα καταφέρει αν πάρει το ντέρμπι με την Μπάρτσα, στο οποίο δε θα έχει τοντιμωρημένο Ερμόσο και τον τραυματία Ντε Πολ.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ:

Σε έναεπεισοδιακό παιχνίδι, η Μπαρτσελόνα ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Εσπανιόλ στο Καμπ Νουκαι απώλεσε με το καλημέρα μετά τη διακοπή το προβάδισμα απέναντι στη Ρεάλ, με τουςΜαδριλένους να τη φτάνουν στην κορυφή με 38 βαθμούς. Παραλίγο να πάθει μεγάλο κάζοστο Κύπελλο μεσοβδόμαδα, χρειάστηκε την παράταση για να προκριθεί απέναντι στηνΙντερσίτι με τελικό σκορ το 4-3. Δείχνει πάντως πως αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα καικαλείται ο Τσάβι να τα λύσει. Ντέρμπι στη Μαδρίτη, δε θα έχει τον Ζόρντι Άλμπα ο οποίοςείναι τιμωρημένος καθώς αποβλήθηκε απέναντι στην Εσπανιόλ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΙΛΑΝ – ΡΟΜΑ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ:

Πρεμιέρα με το δεξί, έκανε στο 2023 ηΜίλαν, η οποία πέρασε από την έδρα της Σαλερνιτάνα, πιο εύκολα από ό,τι δείχνει τοτελικό 1-2. Οι «ροσονέρι» μπήκαν φουριόζοι στο ματς και με τέρματα των Λεάο στο 10’ καιΤομάζι στο 15’, πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες τουΣτέφανο Πιόλι έχασαν ένα… τσουβάλι ευκαιρίες για να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στηνίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν. Είδαν την αντίπαλό τους να μειώνει στο 83’, αλλά μέχρι εκεί.Όταν έμαθαν και για την ήττα της Νάπολι και το ψαλίδισμα της διαφοράς από την κορυφή,τα χαμόγελα έγιναν μεγαλύτερα. Εκτός πλάνων παραμένουν οι Μενιάν (κίπερ), Φλορέντσι(μπακ), Μπάλο-Τουρέ (μπακ), Κγιάερ (στόπερ), Κρούνιτς (χαφ), Μεσίας (εξτρέμ),Ιμπραήμοβιτς (φορ) και Οριγκί (επιθετικός).

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΜΙΛΑΝ – ΡΟΜΑ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ:

Με το… κλασσικό 1-0 που χαρακτηρίζει τονΖοσέ Μουρίνιο, η Ρόμα ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπολόνια και παρέμεινε σε απόστασηβολής από την πρώτη τετράδα, που οδηγεί στο «σεντόνι». Το πέναλτι-γκολ του Πελεγκρίνιστο 6’, μετά από χρήση VAR, ήταν αρκετό για να έρθει η νίκη, σε ένα παιχνίδι που θαξεχαστεί γρήγορα. Και οι δύο ομάδες φάνηκαν επηρεασμένες από τη διακοπή λόγωΠαγκοσμίου Κυπέλλου και δεν έβαλαν στο χορτάρι τις αρετές τους. Οι ευκαιρίες ήταν λίγεςκαι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων θα μπορούσε να αλλάξει το σκορ. Οι «τζιαλορόσι», πάντως,αν θέλουν να ελπίζουν σε Champions League, θα πρέπει να βελτιωθούν αρκετά. Εκτόςπλάνων παραμένουν οι χαφ Νταρμπόε και Βαϊνάλντουμ, αλλά το θετικό είναι ότι δενπροέκυψαν νεότερα προβλήματα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου ,Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X