ΑΕΚ: Ο Σταμάτης Παπασταμάτης ενισχύει την γυναικεία ομάδα χάντμπολ

Εικόνες από το ΑΕΚ- Ορφέας Σουρωτής
Photo Credits: INTIME

Η διοίκηση θα προχωρήσει σε δύο δυνατές μεταγραφές ενισχύοντας την γυναικεία ομάδα χάντμπολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ διανύει την πρώτη της χρονιά στα μεγάλα σαλόνια έχοντας μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα ενώ έχει προκριθεί για πρώτη φορά στο Final-4 του Κυπέλλου.

Η «Ένωση»  στηρίζεται φέτος κυρίως στις Νεάνιδες ωστόσο η διοίκηση βλέποντας την ομάδα να έχει πολλές προοπτικές για φέτος έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε δύο δυνατές προσθήκες ενισχύοντας το ρόστερ της για το δεύτερο μισό της σεζόν. Συγκεκριμένα ο διοικητικός ηγέτης, Σταμάτης Παπασταμάτης βλέποντας την ομάδα να αφήνει πολλές υποσχέσεις και να τα πηγαίνει καλά για πρώτη χρονιά στην κορυφαία κατηγορία, συν ότι έχει προκριθεί στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου,  αποφάσισε να ενισχύσει την ΑΕΚ με δύο δυνατές παίκτριες από το εξωτερικό, συγκεκριμένα με μια πλέι μέικερ και μια δεξιά ίντερ. Σύντομα μάλιστα θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X