Ο γνωστός Τσιριμπής κρύβεται από την ΑΕΚ - «Παίκτες του Ηροδότου νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο»

Ο γνωστός Τσιριμπής κρύβεται από την ΑΕΚ - «Παίκτες του Ηροδότου νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο»

Τι είπε ο γενικός διευθυντής του Ηροδότου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον «αέρα» βρίσκεται το ματς της ΑΕΚ Β με τον Ηρόδοτο, με τον γενικό διευθυντή της κρητικής ομάδας, Παναγιώτη Τσιριμπή, να υποστηρίζει ότι πολλοί νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο.

Με δήλωσή του ο Παναγιώτης Τσιριμπής ανέφερε ότι υπήρξαν ποδοσφαιριστές που νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο και προειδοποίησε με μηνύσεις όσους δυσφημούν τον σύλλογο.

Αναλυτικά είπε:

«Επειδή γράφονται σε πολλά sites πως δήθεν ο Ηρόδοτος έχει γαστρεντερίτιδα, αμφισβητώντας το, καλό είναι πριν αμφισβητήσουν κάτι, να το ψάξουν και να κάνουν τη δουλειά τους και όχι τα παπαγαλάκια.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου νοσηλεύτηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, αυτό ήταν απόφαση γιατρών και όχι δική μας. Όποιος από ‘δω και πέρα αμφισβητήσει και δυσφημίσει τον Ηρόδοτο, με κακόβουλα δημοσιεύματα, θα κινηθούμε νομικά.

Όσο αναφορά το παιχνίδι με την Κηφισιά, που το χαρακτηρίζουν ως παρωδία, παρωδία είναι άλλα πράγματα και καλό είναι να μην προκαλούν, γιατί κάποια στιγμή το απόστημα θα σπάσει και δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X