Πορτογάλος ο Νόμπρε ή... Αιγύπτιος του Κλάτενμπεργκ;

Πορτογάλος ο Νόμπρε ή... Αιγύπτιος του Κλάτενμπεργκ;
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρανκάσας επιστρέφει με πολλά ερωτηματικά για την επιλογή του Μπένετ στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ όπως είναι γνωστό μετά το ντέρμπι του πρώτου γύρου στην Λεωφόρο είχε βγάλει μια καυστική ανακοίνωση για όσα έγιναν με πρωταγωνιστή τον Βούλγαρο Καμπάκοφ. Ένα από τα κεντρικά σημεία της ανακοίνωσης ήταν η προειδοποίηση σε υψηλούς τόνους, να σταματήσει η ΚΕΔ να φέρνει διαιτητές από το εξωτερικό από αυτούς που έφερνε και ο Κλάτενμπεργκ. Προειδοποίηση πως σε τέτοια περίπτωση θα απέσυρε την εμπιστοσύνη της από τον Μπένετ.

Ο Πορτογάλος Νόμπρε όχι μόνο έχει σφυρίξει ξανά την ΑΕΚ επί Κλάτενμπεργκ, αλλά την έχει σφυρίξει με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι του δεύτερου γύρου στην Λεωφόρο στην κανονική περίοδο πέρσι. Με την ΑΕΚ να χάνει με 3-0. Χωρίς η διαιτησία να παίξει κάποιο ρόλο. Ο Νόμπρε δεν είναι διαιτητής από τους συνηθισμένους που έφερνε την προηγούμενη διετία ο Κλάτενμπεργκ, αλλά έστω κι εκείνη την φορά είχε αποτελέσει επιλογή του.

Η ΑΕΚ επιπλέον είναι γνωστό πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα από τη σεζόν 2019-2020, με διαιτητές από την Πορτογαλία που έχει φέρει η ΚΕΔ σε παιχνίδια της. Είναι γνωστό πως λέμε εδώ και καιρό «μακριά από Πορτογάλους». Καθώς φαίνεται πως με κάποιο τρόπο οι εκεί άκρες του Κλάτενμπεργκ δημιουργούν προκατάληψη κατά της ΑΕΚ και ποτέ δεν είχε επιλέξει τυχαία διαιτητή από τη συγκεκριμένη χώρα σε αγώνες της.

Το αληθινό σημείο προβληματισμού είναι λοιπόν το γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση η σημερινή ΚΕΔ πετυχαίνει με… ένα σμπάρο δυο τριγόνια. Γιατί δηλαδή και φέρνει διαιτητή που έχει σφυρίξει ξανά την ΑΕΚ σε ντέρμπι επί Κλάτενμπεργκ και μάλιστα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, αλλά και γιατί η επιλογή είναι από την Πορτογαλία.

Ο διασυρμός του Κλάτενμπεργκ

Υπάρχουν πλέον εντός ΕΠΟ πλευρές που μπορούν να επηρεάζουν την ΚΕΔ και να την κατευθύνουν σε επιλογές με τις οποίες στην ουσία πετιέται το γάντι στην ΑΕΚ; Με την ευκαιρία να θυμηθούμε εδώ και το βρώμικο παιχνίδι που παίχτηκε πριν το ντέρμπι του πρώτου γύρου, με την διαρροή περί Σιδηρόπουλου στην Λεωφόρο και τον ρόλο που άμεσα έπαιξε ο πρόεδρος της ΕΠΟ στο να δοθεί… γη και ύδωρ στον Παναθηναϊκό σε ό,τι αφορά τον ορισμό των διαιτητών. Με τα γνωστά αποτελέσματα…

Την ίδια στιγμή ο Κλάτενμπεργκ διασύρεται εκ νέου διεθνώς με όσα γίνονται στην Αίγυπτο, όπου σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε να διαλύσει το πρωτάθλημα της χώρας. Καθώς είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο συγκεκριμένος τύπος έχει μια ακατανίκητη έλξη στο να επιλέγει πλευρές στις χώρες που κάνουν την ατυχή επιλογή να του αναθέσουν ρόλο στα της διαιτησίας κι από εκεί και πέρα να φτάνει όσους βάζει απέναντι στα άκρα.

Ελπίζουμε πραγματικά ο Κλάτενμπεργκ να μην έχει καμιά σχέση με τον διαιτητή που θα δούμε στην OPAP Arena την Κυριακή. Κι ελπίζουμε ο Νόμπρε να μην αποδειχθεί… Αιγύπτιος, από αυτούς που ορίζει πλέον στην άτυχη ποδοσφαιρικά χώρα ο Άγγλος φίλος του προέδρου του Ολυμπιακού και υπάλληλος του βάσει της αστείας θέσης που του έχει δώσει στα πλαίσια της Λίγκας. Για την οποία φυσικά ο Παναθηναϊκός έβαλε και καθώς φαίνεται συνεχίζει να βάζει πλάτη.

Ο Γκρανκάσας

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X