ΑΕΚ: Με πάθος για το καλύτερο κόντρα (18:00) στον ΟΦΝΙ στη Νέα Ιωνία

Εικόνες από το ΑΕΚ- Ορφέας Σουρωτής
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ξεκινάει τη σεζόν με ένα δυνατό παιχνίδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το δεξί θέλει να μπει στο 2023 η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 εκτός έδρας τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, για την 10η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «κιτρινόμαυρες» έκλεισαν με θεαματικό τρόπο το 2022, εξασφαλίζοντας τη πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου και θέλουν να ξεκινήσουν με το ίδιο τρόπο και τη νέα χρονιά. Η ομάδα του Γιάννη Ανταλή έχει επιστρέψει εδώ και λίγες ημέρες στις προπονήσεις, δουλεύοντας εντατικά έτσι ώστε να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερο στο δεύτερο μισό της σεζόν που θα κρίνει και τους φετινούς στόχους της. Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε χθες χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της με τον προπονητή να υπολογίζει σε όλες τις διαθέσιμες αθλήτριες. Παρά το γεγονός πως η ομάδα αγωνίζεται εκτός έδρας αρκετοί θα είναι οι Ενωσίτες που θα δώσουν το παρών στο κλειστό της Νέας Ιωνίας στηρίζοντας τις προσπάθειες των αθλητριών του Γιάννη Ανταλή.

«Πολύ σημαντικός ο αγώνας με τον ΟΦΝΙ»

Η αρχηγός, Αναστασία Παναγιωτίδου μίλησε στο aek.gr για το σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΝΙ χαρακτηρίζοντας το πολύ σημαντικό καθώς αποτελεί και μια καλή πρόβα τζενεράλε εν όψει του Final-4 του Κυπέλου σε ένα περίπου μήνα. Αναλυτικά η αθλήτρια της ΑΕΚ σχολίασε: «Ο αγώνας με τον ΟΦΝΙ είναι πολύ σημαντικός, καθώς μέσα από τον οποίο θα προετοιμαστούμε και για τον ημιτελικό του Final 4, όπου θα βρεθούμε ξανά αντιμέτωποι. Θα μπορέσουμε να δούμε τα σημεία που πρέπει να ενδυναμώσουμε, αλλά και θα διαβάσουμε καλύτερα τον αντίπαλο. Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Α1 Γυναικών (10η αγωνιστική)

Πανοράματος 16:30, ΑΕΠ Πανόραμα- ΓΑΣ Καματερού

(Νάσκος- Χαρίτσος, Παρτεμιάν)

Νέας Ιωνίας 18:00, ΟΦΝ Ιωνίας- ΑΕΚ

(Λεφάκης- Γιακαλής, Μίγκας)

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Α1 Γυναικών (10η αγωνιστική)

Μάνος Λοίζος 16:00, ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού- ΠΑΟΚ Mateco

(Σκλαβενίτης- Μυλωνάς, Τσάκωνας)

Βασιλικών 20:00, Ορφέας Σουρωτής- ΑΕΣΧ Πυλαίας

(Βαγγελτζίκης- Γκόγκας, Κατσίκης)

 

Η βαθμολογία της Α1 Γυναικών

1. Ο.Φ.Ν Ιωνίας 18

2. ΑΕΣΧ Πυλαίας 16

3. ΠΑΟΚ 14

4. Αναγέννηση Άρτας 12

5. ΑΕΚ 10

6.  ΓΑΣ Καματερού 8

7. ΑΕΠ Πανόραμα 6

8. Ορφέας Σουρωτής 4

9. ΑΟΑΔ Κορυδαλλού 2

10. ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας

 

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X