Το πρώτο trailer του «Έτερος Εγώ-Νέμεσις»: Το μυστήριο με το δαχτυλίδι και το μενταγιόν (VIDEO)

Το πρώτο trailer του «Έτερος Εγώ-Νέμεσις»: Το μυστήριο με το δαχτυλίδι και το μενταγιόν (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιτυχημένη αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ» της Cosmote TV επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό καστ. Ο τρίτος κύκλος, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου, θα έχει τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» και θα κάνει πρεμιέρα στην Cosmote TV.

Στο trailer απεικονίζονται τα εξής στοιχεία που ναι μεν μας αφήνουν με ερωτηματικά αλλά μας δίνουν και κατευθυντήριες γραμμές για το πως θα κινηθεί ο τελευταίος κύκλος. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως ένας μυστηριώδης άντρας, που φαίνεται μόνο η πλάτη του, μπαίνει στο αμάξι του καθηγητή εγκληματολογίας Δημήτρη Λαΐνη. Έπειτα ο άνδρας φοράει ένα δαχτυλίδι που φορούσε και στους προηγούμενους κύκλους ο καθηγητής. Ενώ τέλος στο κεντρικό καθρέπτη του αυτοκινήτου κρέμεται το μενταγιόν που αντιπροσωπεύει του φίλιους αριθμούς του Πυθαγόρα. Το μενταγιόν που τα ξεκίνησε όλα.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής και ολοκληρώθηκαν στο τέλος της άνοιξης. Η τηλεοπτική ανθολογία του «Έτερος Εγώ» βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ του 2016.

Στον κύκλο 8 επεισοδίων, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του. Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους. Η Νέμεσις έρχεται για όλους.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (καθηγητής Λαΐνης), o Πέτρος Λαγούτης (αστυνόμος Παντελής Σκλαβής), η Βίκυ Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου), η Άννα Μενενάκου (αστυνόμος Μάρθα Καρρά), καθώς και οι Μάνος Βακούσης (Απόστολος Μπαρασόπουλος), Σπύρος Παπαδόπουλος (Υποστράτηγος Μαρκάτος), Κατερίνα Διδασκάλου (Ελένη Μαρούδα), Δημήτρης Καπετανάκος (Άλκης Μασάτος), Τάσος Νούσιας (Νίκος Βανόρτας) και Κόρα Καρβούνη (Δανάη).

Με τη «Νέμεση» δεν μένουν αναπάντητα ερωτήματα. Ήρθε η στιγμή να δοθεί ένα τέλος.

Δείτε το trailer εδώ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X