Ο Κλάτενμπεργκ τα έκανε θάλασσα και στην Αίγυπτο - Αποσύρεται η Ζάμαλεκ από το πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας!

Η τυχαία ανατροπή και το διπλό με ΠΑΣ...
Photo Credits: INTIME

Η ιστορική Ζάμαλεκ αποσύρεται λόγω του... γνωστού Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μαντάρα τα έκανε και στην Αίγυπτο, μετά την Ελλάδα, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αποδεικνύοντας το πόσο… επικίνδυνος είναι παρά τις επίμονες προσπάθειες του Ολυμπιακού να τον επαναφέρει από το… παράθυρο.

Ο Άγγλος με τους χειρισμούς του στην Αίγυπτο απέδειξε για ποιο λόγο θεωρείται εντελώς ακατάλληλος καθώς οδήγησε την Ζάμαλεκ στην απόφαση να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) κόντρα στη Ελ Νταχλέγια που αύξησε τη διαφορά από την Αλ Αχλί και την κορυφή στους πέντε βαθμούς, ο ισχυρός άνδρας της Ζάμαλεκ εξαπέλυσε μύδρους κατά της διαιτησίας στη συνέντευξη Τύπου, ανακοινώνοντας παράλληλα την αποχώρηση του κλαμπ από τη λίγκα.

«Δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε αυτή την φάρσα που έχει στήσει η διαιτησία και εκτελούν οι διαιτητές ώστε να δώσουν το πρωτάθλημα στην αιώνια μας αντίπαλο» ήταν τα λόγια του που συγκλόνισαν την αφρικανική χώρα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X