Και επίσημο το «κονέ» Ολυμπιακού - Λεβαδειακού - Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Νταμπό

Και επίσημο το «κονέ» Ολυμπιακού - Λεβαδειακού - Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Νταμπό

Το «κονέ« Ολυμπιακού-Λεβαδειακού πήρε επίσημη μορφή με τους Βοιωτούς να ανακοινώνουν τον δανεισμό του Αμπντουλαγιέ Νταμπό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και επίσημο το «κονέ» Ολυμπιακού – Λεβαδειακού μετά την ανακοίνωση του δανεισμού του Νταμπό!

Παίκτης του Λεβαδειακού είναι με κάθε επισημότητα ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό, με την ομάδα του Βοιωτίας να ανακοινώνει την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αμπντουλαγέ Νταμπό με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ως το τέλος της φετινής σεζόν.

O 21χρονος Γάλλος μέσος έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές της Γαλλίας, αποτελώντας έναν από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν αναδείξει οι ακαδημίες της Ναντ τα τελευταία χρόνια.

Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 έπαιξε ως δανεικός στη Β’ ομάδα της Γιουβέντους μετρώντας 18 συμμετοχές, ενώ τον Γενάρη του 2022 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια με τη Β’ ομάδα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Superleague 2, ενώ πήρε μέρος και στη χειμερινή προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Ισπανία.

Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το Νο 42».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X