Εισιτήριο ούτε για δείγμα: Η θεατρική παράσταση με τον πιο χαρισματικό πρωταγωνιστή που είναι sold out μέχρι τον Μάρτη

Εισιτήριο ούτε για δείγμα: Η θεατρική παράσταση με τον πιο χαρισματικό πρωταγωνιστή που είναι sold out μέχρι τον Μάρτη

Αυτή είναι η θεατρική παράσταση με τον πιο χαρισματικό πρωταγωνιστή που είναι sold out μέχρι τον Μάρτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την περσινή θεατρική σεζόν, ήταν μια από τις top-5 παραστάσεις. Από τις πρώτες εβδομάδες του ανεβάσματος, είχε κερδίσει το αβίαστο χειροκρότημα. Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που να την έχει δει και να μη θέλησε να την ξαναδεί αυτή την παράσταση. Κάποιοι το έκαναν.

Κι ενώ έχει διανύσει μια πλήρη περσινή θεατρική σεζόν, ήτοι όχι από Οκτώβρη ως Γενάρη ή από Γενάρη μέχρι Απρίλιο, αλλά φουλ σεζόν, έρχεται το φέτος, η θεατρική σεζόν 2022-2023, όπου πάλι ξεκινάει Οκτώβριο και πάει μέχρι Απρίλιο, με την κατάσταση να είναι ίδια κι απαράλλακτη: επικρατεί το αδιαχώρητο.

«Ο Τυχαίος Θάνατος Ενός Αναρχικού» του Κακλέα, με πρωταγωνιστή τον καλλιτέχνη με τα όλα του, τον Πάνο Βλάχο, είναι μια παράσταση που κατέκτησε το θεατρικό κοινό όλων των προτιμήσεων, όλων των ηλικιών, όλων των προελέυσεων, όλων των κοινωνικών και ιδεολογικών στάτων (να μας συγχωράτε την μποέμικη απόδοση της λέξεως).

Αν τολμούσε κανείς από πριν τις γιορτές να μπει στην πλατφόρμα όπου γίνεται κράτηση εισιτηρίων για να κάνει μια κράτηση, θα έβλεπε πως το σκρολάρισμα προς τα κάτω θα ήταν πιο αδυσώπητο κι από το σκρολάρισμα που κάνει κάποιος στο Instagram ελπίζοντας να ανακαλύψει πετρέλαιο ή να φτάσει στον πυρήνα της Γης.

Μέχρι την 1η Μαρτίου, η παράσταση είναι sold out, δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα. Τον ίδιο τον Κακλέα να έχεις αδερφό, θέση να βρεις για αυτό το διάστημα, δεν πρόκειται.

Αυτό είναι, αν όχι πρωτοφανές στα θεατρικά χρονικά τα τελευταία 4-5 χρόνια, σίγουρα πρωτοφανές την τελευταία διετία και από τα πολύ σπάνια.

Διαβάστε περισσότερα

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X